Wypadek Otyli Jędrzejczak !!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Wypadek Otyli Jędrzejczak !!!
podam tylko fakty za posrednictwem www.wp.pl :
Obrażenia jakich doznała mistrzyni olimpijska Otylia Jędrzejczak w wypadku, do którego doszło w sobotę, nie powodują bezpośredniego zagrożenia życia - dowiedziała się PAP ze źródeł zbliżonych do lekarzy ze szpitala w Płocku, w którym przebywa pływaczka.
Jędrzejczak została ciężko ranna w wypadku samochodowym w miejscowości Miączyn koło Zakroczymia (gmina Czerwińsk). Na miejscu zginął 19-letni brat Otylii Jędrzejczak, Szymon, który również był pływakiem.
Stan zdrowia Otyli Jędrzejczak jest zadowalający, stabilny, jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo - powiedział dziennikarzom ordynator oddziału chirurgii Szpitala Wojewódzkiego w Płocku Włodzimierz Nowatorski.
"Otylia jest przytomna i rozmawia. Przeprowadzono konsultację neurochirurgiczną i ortopedyczną. Sportsmenka poddawana będzie kolejnym szczegółowym badaniom" - powiedział Nowatorski
Obrażenia jakich doznała mistrzyni olimpijska Otylia Jędrzejczak w wypadku, do którego doszło w sobotę, nie powodują bezpośredniego zagrożenia życia - dowiedziała się PAP ze źródeł zbliżonych do lekarzy ze szpitala w Płocku, w którym przebywa pływaczka.
Jędrzejczak została ciężko ranna w wypadku samochodowym w miejscowości Miączyn koło Zakroczymia (gmina Czerwińsk). Na miejscu zginął 19-letni brat Otylii Jędrzejczak, Szymon, który również był pływakiem.
Stan zdrowia Otyli Jędrzejczak jest zadowalający, stabilny, jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo - powiedział dziennikarzom ordynator oddziału chirurgii Szpitala Wojewódzkiego w Płocku Włodzimierz Nowatorski.
"Otylia jest przytomna i rozmawia. Przeprowadzono konsultację neurochirurgiczną i ortopedyczną. Sportsmenka poddawana będzie kolejnym szczegółowym badaniom" - powiedział Nowatorski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
napisu tylko ze mam wielka nadzieje, ze lekarze sie postaraja, bo niestety ten szpital, zwlaszcza izba przyjec i chirurgia, ma powalajace opinie!
wiem cosik na ten temat ,
niestety i wspomnienia sa przykre!!! jakis czas temu, po okolo godzinie dostrzegli mnie na izbie przyjec ze zdycham pod sciana, bo nie mialam jakiegos glupiego papierka z pogotowia i dopiero po ostrej interwencji taty ( omal obylo sie bez policji) ,pokazaniu portfela udalo mi sie znalesc pomoc, spedzilam pozniej kilka godzin na torturach z goraczka prawie 40 , na zimnych korytarzach i na wozku inwalidzkim, ..... szkoda gadac, jakos zyje, ale ta noc pozostanie mi na dlugo w pamieci, ....
zycze jej powrotu do wawy i przykro mi z powodu brata, bo byli bardzo blisko
wiem cosik na ten temat ,

zycze jej powrotu do wawy i przykro mi z powodu brata, bo byli bardzo blisko

-
- Loża WSR
Mi My jesteśmy osobami szarymi więc przy Otylli ( wiem że nie powinienem tego pisac w tej chwili ale to w kwesti Twojej wypowiedzi ) wszystko będzie w porządku tylko co mnie wkurza to że mówią że Otylia bedzie mogła pływać a o jej bracie nia za bardzo chca się wypowiedzieć.
dobra skończe ten smutny temat
dobra skończe ten smutny temat

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR