<<Bek tu Skul>> tanecznie!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O dostępie do Forum naukowego WSR
Swoisty offtopic: Dostęp do forum naukowego będzie przyznany wszystkim Słuchaczom I roku grup dziennych i zaocznych wrześniowych i październikowych bez żadnych dodatkowych próśb. Z automatu. W przyszłym tygodniu.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
No dobra juz nie bij nie gryz juz Hap
Tylko sie pytalem. Nikt nie chce zebys miala impreze z glowy i robila za jakiegos bramkarza czy Straznika
W takim razie jedna impreza mniej w kalendarzu szkoda
Nie bylas to niestety nie wiesz czego zalowac
Ja tam z 3 razy bylem. Byl swietny klimat. Ofiar w ludziach nie bylo. Coz skoro nie ma takiej mozliwosci w takim razie te impezki beda juz zyc tylko w mojej pamieci znaczy sie memory 

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ciut o klimacie imprez w siedzibie WSR
Sinar! Mam nadzieję, że to prowokacja. Nikomu nie wolno zamordować szkolnych imprez WSR w jej własnej siedzibie! Są one ze względów organizacyjnych rzeczywiście trudne, ale warto ten trud z siebie wykrzesać. Klimat jest absolutnie absolutnie absolutnie niepowtarzalny. Czujecie to? Sączyć... soczek i tańczyć do upadłego w sali, w której oblało się egzamin z reklamy prasowej? Coś wspaniałego!sinar pisze:Ja tam z 3 razy bylem. Byl swietny klimat. Ofiar w ludziach nie bylo. Coz skoro nie ma takiej mozliwosci w takim razie te impezki beda juz zyc tylko w mojej pamieci znaczy sie memory
-
- Loża WSR
Hehe no mam wlasnie nie uwierzysz ale mam wlasnie takie wspomieniawojtkowski pisze: Klimat jest absolutnie absolutnie absolutnie niepowtarzalny. Czujecie to? Sączyć... soczek i tańczyć do upadłego w sali, w której oblało się egzamin z reklamy prasowej? Coś wspaniałego!

-
- Czasami coś napisze
wow!! widzę,że robi się imprezowo w WSRze!! sławku, czy to neew deep tak Was naciąga, czy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli??
mus się w końcu pojawić! mam tylko nadzieję, że ta będzie lepsza niż pierwsza...
co do imprez w szkole, mam traumę po studniówce: sala gimnastyczna jako parkiet, druga w biesiadnych klimatach zabawy "przy stole", toalety pełne lasek pudrujących noski i jarających w ukryciu przy uchylonym oknie... nie wspominając DJ'a, ktory trzy razy pod rząd puścił "hey ya", bo zauważył, że ktoś nareszcie przyszedł tańczyć przy jego akompaniamencie... to były czasy!!

co do imprez w szkole, mam traumę po studniówce: sala gimnastyczna jako parkiet, druga w biesiadnych klimatach zabawy "przy stole", toalety pełne lasek pudrujących noski i jarających w ukryciu przy uchylonym oknie... nie wspominając DJ'a, ktory trzy razy pod rząd puścił "hey ya", bo zauważył, że ktoś nareszcie przyszedł tańczyć przy jego akompaniamencie... to były czasy!!

-
- Ekspert
no to zajebiście. Bym przyszła na ta impreze, ale ostatnio nie często bywam na stronie WSR. Gdy jednak się zjawiłam i pytałam o "impreze" na ten weekend, to uzyskałam info, że nic się nie szykuje, że najprawdopodobniej w przyszly weekend. No super... jeżeli biba będzie teraz w pt, sob czy niedz to życze miłej zabawy, bo mnie ni będzie- mam zjazd u siebie na uczeloni... ehhhh ... czy ja juz nigdy nie wybiorę się na wsrowa dzampreze :/
-
- Zaczyna działać
Kurcze takie imprezki szkolne są najfajniejsze i nikt nie zdziera z ciebie kasy za napoje z %. Na moje szczęście nie było mnie w New Deep tym razem. Ta knajpa to horror leży na kompletnym zadupiu i jeszcze takie ceny mają tożto złodziejstwo w biały dzień(albo w ciemny wieczór) To ja już wole w szkole przynajmniej sama się za opatrze i za to co bym wydała w ND to kupie 3 razy tyle w sklepie. Sławku mam nadzieje że pomyślisz jeszczeginka pisze:mam tylko nadzieję, że ta będzie lepsza niż pierwsza...
co do imprez w szkole, mam traumę po studniówce: sala gimnastyczna jako parkiet, druga w biesiadnych klimatach zabawy "przy stole",
zanim znów się zdecydujesz na tą rudere. Owszem mają całkiem nietypowy wystruj i nawet sympatyczny ale troche opamiętania. Znam kilka fajnych miejsc gdzie jest sympatycznie a ceny do przyjęcia.
-
- Czasami coś napisze
wierz mi, że moja studniówka była najdroższą, najnudniejszą i najdłuższą impreza mojego życia <minuta za minutą ciągnęły się i ciągnęły...>.nawet WSPOMAGACZE na nic się zdały, bo zapasy skończyły się za wcześnie! 8O
Co do neew deep, to byłam na pierwszej imprezie i wyszłam z niej ok. 23
<godzinę po zmianie dj'a>. jestem tolerancyjna jeśli chodzi o muzykę imprezową, ale są jakieś granice. kiedy rytm melodii staje się nie do uchwycenia, najlepiej zejść z parkietu... to tłumaczyłoby te pustki...
Co do neew deep, to byłam na pierwszej imprezie i wyszłam z niej ok. 23