miłość do szklanej kulki i kapsla po pierwszym piwie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
miłość do szklanej kulki i kapsla po pierwszym piwie?
Być niewolnikiem rzeczy? Okropność. A ja chciałem tylko posprzątać swój pokój. Otworzyłem jedną szufladę i momentalnie wessał mnie wir reminiscencji. Każdy najdrobniejszy przedmiot miał charakter magicznego portalu. Wystarczyło wziąć go do ręki, by przenieść się w przeszłość. Zdałem sobie sprawę, że tak naprawdę nie chodzi o rzeczy, lecz o wspomnienia. To one są moim oprawcą i przykuwają mnie do materii, z którą trudno jest mi się rozstać. Pora ruszyć naprzód i wywalić wszystko co nie jest związane z moją teraźniejszością. Amen. 

-
- Loża WSR
Tez tak mysle Willy i co jakis czas robie u siebie remanent
Ale masz racje niektore przedmioty komasuja w sobie nasze mysli czyli jakby nie patrzyc energie. Sam mam sporo rzeczy ktore zawsze w ostatniej chwili dostaja "ulaskawienie" bo ciezko sie z nimi rozstac. Poprostu przypomniaja mi radosne zdarzenia z mojego zycia (te smutne szybko laduja w koszu) i kilka milych bliskich mi osob 
U mnie jest np. bilet, banki mydlane, kawalek wosku i pare innych.

U mnie jest np. bilet, banki mydlane, kawalek wosku i pare innych.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
A ja trzymam dalej moja ulubiona klawiature ma juz tyle lat ile .....jezuu ile nie wiem:P Ale byla z pierwszym kompem. Nietak dawno ja zalalem
i jzu myslalem ze nei da sie jej reanimowac bo nei dzialalo wiele klawiszy ale stal sie cud i dziala dalej. Mojcia ty moja kochana [cium] codziennie Cie tak czesto dotykam.... No co?? prawie jak dziewczyna
A to pictures mojej klawiaturki prawda ze cosy
?

A to pictures mojej klawiaturki prawda ze cosy

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Bo w przeciwienstwie do tego nowoczesnego shitu ktory ma z 200 klawiszy w tym 100 nie wiadomo do czego ta jest ponadczasowa:) Klawisze dobrze chodza ulozenie jest genialne (nie potrafie juz szybko pisac na nie lamanej, chociaz pisze czesto nei zamiast nei i ogolnie kombinacja tych liter nie wychodzi - to jedyny mankament jak sie szybko pisze)) Teraz sobie przypomnialem mam ja juz 9 latbugs pisze:też taką mam, juz chyba z 6 lat i nigdy mi sie nie zapsuła, nie spadła i takie tam.

-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Ludzie czasami próbują nadawać duszy cechy materii(21 gramów), lub na odwrót. w tym temacie jest mowa o tym drugim. I tak wszystko ulegnie destrukcji-popatrzcie na obrazy ś.p. mistrza Beksińskiego. Mi kiedyś udało się przełamać uczucie przywiązania do rzeczy wyrzuciłem swoją pierwszą sztalugę, którą wykonałem własnoręcznie. Tyle, że ta trauma była moim wyborem. Masochizm? raczej samodoskonalenie.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR