O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
kamil_pld
- Zaczyna działać

autor: kamil_pld » 11 paź (wt) 2005, 21:24:38
comeill pisze:Grałem na basie rok temu. Przewinąłem się przez kilka projektów. Najdłużej, bo aż rok grałem w kapeli, która deklarowała się za death-metalową. Z doświadczenia wiem, że w takich zespołach nikt nie zwraca uwagi na bas(przynajmniej ja miałem takich ludzi).Goście odkręcili swoje piece na max, a ty mimo, że możesz ich wszystkich do diabła posłać masz być prawie niesłyszalny. W moim mieście są tylko kapele metalowe i punkowe, dlatego nie miałem zbyt dużego wyboru. Nie miałem też wystarczających umiejętności, żeby grać to, co naprawdę lubię- jazz. Trudno, gitary już nie mam. Czasami sobie pomarzę o jakimś Pivey'u, a jeśli będę go już miał, to raczej na metal się nie zdecyduję. Nie oznacza to, że go nie toleruję. Naprawdę życzę WAM sukcesów i grajcie duuuuużo koncertów(bo z tego jest nawięcej frajdy).
Sprowadz sie do Wawy, to nawet jazz moge z toba pograc. Akurat teraz chcialbym wykombinowac cos klimatycznie spokojnego. Posiedziec z ludzmi ktorzy nie musza lupac, aby glosniej. Przydaloby sie. Moze w szkole dziala jakis "Boys Band" Sponsored by WSR?

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 11 paź (wt) 2005, 22:43:47
Spokojnego i nastrojowego:>? Hmm zalatw mi Yamahe CS1X lub Rolanda JV1080 bo na swoim Hohnerze nie wyciagne nic ciekawego

-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 11 paź (wt) 2005, 22:53:19
Jak juz jestesmy przy sprzecie to moze ktos sprzedaje(moze ze znajomych) pianino roland rd-170 lub rd-150, albo yamahe p80, p 90, albo moduł hammonda xm-1, albo inne perełki. Otwarty jestem na propozycje