O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Mysha
- Ekspert

autor: Mysha » 19 paź (śr) 2005, 09:17:06
buahahahaha

kafejki internetowe.. hehehe
Havoc musisz miec rzeczywiscie ciekawe rozrywki

ale mam nadzieje ze sie tylko Kęsy droczy

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 19 paź (śr) 2005, 09:30:20
Porazka na calej linii jesli chodzi o rozumienie textu pisanego. Ale to miala byc wlasnei zacheta ludzi do wyjazdu

Dla mnei siedzenie w pubach jest wlasnie pozytywem i na pewno sporo osob sie ze mna zgodzi

Nie znam przypadku ani jednej osoby ktora by przez moja propagande (swoja droga jesli na Ciebie dziala ten niby moj defetyzm to znaczy ze moze ty jestes ta jedna osoba- milo mi niezmiernie

) zadeklarowaly ze nie jada. Chyba w opisie co mozna robic w Zakopcu jasno widac ze bedzie fajnie. Co do pogody to odpal sobie jakies dlugoterminowe prognozy pogody, proste, masz net bo widze Cie na forum. Kompa ze soba nei nosze ale jak jestem w pracy lub domu to sila rzeczy jestem on-line

Jesli chodzi o puby to ja tam nawet za czesto bywam

ale skoro wedlug Ciebie to negatyw to jzu Twoj za przeproszeniem problem! Hmm a moze jednak tam gdzie ktos chce widziec spisek to go i tak znajdzie dlatego nei potrzebnie sie tlumacze
PS. A moze ty zazdroscisz ze mam czesto dostep do sieci? Bo Ty go nei masz

i nei szerz defetyzmu netowego na forum bo ludzie przez Ciebie z forum zrezygnuja
Pozdrawiam Moncia wiecej luzu kurde no!

-
Mysha
- Ekspert

autor: Mysha » 19 paź (śr) 2005, 16:00:19
jezu.. 8O co was tak pogielo, jacys zgryzliwi tetrycy sie z was robia. tak czy siak havoc jest mi bardzo przykro ze sie nie postarales zeby jechac hehehe

-
moncia_wip
- Początkujący(a)

autor: moncia_wip » 19 paź (śr) 2005, 16:19:09
aleś mi Bracie pojechał...
a! jak tworzysz zdania to popracuj nad ich złożonością...bo się ciężko je czyta. ciężko i niechętnie.
-
andy
- Ekspert

Nie jadę do Zakopanego, tj. nie to iżbym wcale tam nie miał zamiaru pojechać, ale w październiku 2005 nie jadę
Muszę natomiast zmartwić grupy zaoczne, niestety jadę w ten weekend. Jedzie natomiast Sławek, więc będzie cool

-
merkuria
- Początkujący(a)

autor: merkuria » 20 paź (czw) 2005, 21:22:32
ja tez niestety nie jade

a to dlatego że mam zajęcia na uczelni i jak bym się na nich nie pojawiła to byłoby mi trudniej kolejny rok zaliczyc
może i lepiej, bo nie bede musiala się pilnować =P żeby młodych chłopców nie podrywać =P
-
ginka
- Czasami coś napisze

autor: ginka » 21 paź (pt) 2005, 06:40:10
andy pisze: Jedzie natomiast Sławek, więc będzie cool

COOL jak COOL!! Powiedziałabym raczej HOT!! Zobaczycie, niezmordowany Sławek przegoni Was po górach, a później zapędzi do jakiegoś klubu i każe Wam jeszcze tańczyćdo białego rana! jak nie do klubu, to do jakiegoś pubu, gdzie będzie w Was wmuszał kolejną porcję eliksirów! 8O A następnego dnia, jak nowonarodzony, zmusi wszystkich do intensywnej pracy intelektualnej na warsztatach medialnych! 8O
nie dajcie się! On zmusi Was do świetnej zabawy w Zakopcu!!