Spotkania wirtualne i niewirtualne...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Spotkania wirtualne i niewirtualne...

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 07:26:50

Proponuję przenieść dyskusję tutaj, będzie może bardziej swobodnie:)
Happy pisze:No w każdym razie sebolcs zostałeś dziś nieźle zareklamowany przez kogoś kto twierdzi, że fajny z Ciebie gość
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Przecież ja taki biedny polny żuczek jestem, staram się nikomu nie wadzić i tak po prostu w kąciku po cichutku siedzieć :) I poza tym nikt mnie nie lubi. Kto Ci takich głupot nagadał ??
Happy pisze:Ale ja jakoś tak myślę, że chyba musieliśmy mieć przynajmniej jakiś kontakt słowny bo ja mam niezwykle słabą pamięć do twarzy a Ciebie kojarzę!
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to podsumowanie przez Sławka wyjazdów do Kazimierza i Zakopanego. Jedynym materiałem z Kazimierza były właśnie moje zdjęcia - w tym wciąż powtarzająca się moja śliczna koleżanka Karolinka :) No poza tym byłem raz w tygodniu w szkole - montowałem cosik w pracowni informatycznej, ale formalnie się nie znamy:(
Happy pisze:P.S. Nareszcie ktoś nieco zbliżony wiekiem! Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes
Co do wieku, to moja żonka jest 3 lata starsza ode mnie, więc tym samym ja też czuję się bardziej dojrzały i jakby starszy :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 08:05:41

Sure! Faktycznie pamiętam Cię z tego pokazu zdjęć z Kazimierza i Zakopca, ale w takim razie Ty też mnie już widziałeś! Stałam przed Tobą! :lol: No widzisz to już wiesz kto zacz... 8) I że nie taki diabeł straszny jak go malują! :P

No a fakt młodsi Panowie są jazyy i na topie! :P :roll: :wink:

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 08:14:56

Happy pisze:Sure! Faktycznie pamiętam Cię z tego pokazu zdjęć z Kazimierza i Zakopca, ale w takim razie Ty też mnie już widziałeś!
No wiesz, w ten sposób mógłbym powiedzieć, że znam Bogusława Lindę hihi.
Jesli imprezka nie będzie kolidowała mi z rodzinnymi sprawami, to chociaż na chwilkę postaram się zajrzeć:)
Happy pisze:No a fakt młodsi Panowie są jazyy i na topie! :P :roll: :wink:
Powiem więcej.... młodsi Panowie nie wiedzą co robią, ale robią to całą noc :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 08:22:36

No wiesz co! Gwiazdeczki nie zauważyłeś? Chyba strzelę focha! :P Ja tam naszych uczniaków zauważam i poznaję! :roll:

Dobra bo już mi tu zwracają uwagą na filtrowanie z tobą, ale ja myślę że to zwykła wymiana poglądów dojrzałych osób!

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 15 lut (śr) 2006, 08:34:29

ja tez bym mogła opisac jedno, wlasciwie dwa spotkania nie wirtualne przez poznanie wirtualne, z dwoma panami z tego forum, ale nie wiem czy chce :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 08:36:10

Gdynia, please oszczędź! :lol: A gdzie mi się tu w mój wirtualny wciskasz? :P Toż to topik integracji dziennych z zaocznymi! :lol:

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

czepiasz się Hapcia :P

Post autor: Magdusia » 15 lut (śr) 2006, 08:38:30

Happy pisze:Gdynia, please oszczędź! :lol:
oszczędzę heheheeh :D
Happy pisze:A gdzie mi się tu w mój wirtualny wciskasz? :P Toż to topik integracji dziennych z zaocznymi! :lol:
tego nigdzie nie napisali :D

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 08:41:31

Happy pisze:No wiesz co! Gwiazdeczki nie zauważyłeś? Chyba strzelę focha! :P Ja tam naszych uczniaków zauważam i poznaję! :roll:
No proszę mi się tu nie fochować! Zauważyć a poznać to dwie różne sprawy, Kasię Cichopek zauważył pewnie cały męski światek w Polsce, ale niewielu może się pochwalić, że ją poznało OSOBIŚCIE!
Happy pisze:Dobra bo już mi tu zwracają uwagą na filtrowanie z tobą, ale ja myślę że to zwykła wymiana poglądów dojrzałych osób!
Ejże! No który tam jest zazdrosny??? Przecież ja nic złego nie robię!!! Wymieniam konstruktywne uwagi i poglądy z Public Relations naszej szkoły :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 08:43:21

Toż piszę właśnie! :lol:
Sebo tak mi ładnie pojechał w jednym topiku, że nie mogłam nie kontynuować z nim tej rozmowy! Taki fajny, sympatyczny człowiek, rekomendowany przez [...]! :roll: 8)

Żartowałam, to tak w ramach podsycania lekkiej, zdrowej zazdrości!

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 08:44:21

Happy pisze:[...]Toż to topik integracji dziennych z zaocznymi! :lol:
No lepiej bym tego nie ujął :)
Muszę się pochwalić Happy, że przy Tobie zdobyłem swoją drugą forumową gwiazdkę :oops: Myślę, że to znaczący fakt w moim życiu :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 08:49:34

Jestem dumna z tego, że przy mnie zdobyłeś drugą już gwiazdkę! Teraz zobaczysz co się będzie działo. Gwiazdek będzie przybywać, potem ubywać i zaczną zmieniać kolory! Będzie fajnie! :lol:

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 08:52:17

:oops: :oops: :oops:
Takich rzeczy nie zapomina się do końca życia :)
Co by dodać uroczystego charakteru z okazji otrzymania gwiazdki, udekorowałem swój avatarek:) dzięki Happy :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 lut (śr) 2006, 10:13:12

No to piknie Panie dziuńku! Ale im więcej gwiazdek tym fajniej! :lol:
I proszę bardzo, mogę z Tobą dalej konwersować, żeby Ci nabić gwiazdek, ale w tej chwili nie mam zupełnie czasu. Sesja! :? I strasznie duuużo roboty! :?

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 15 lut (śr) 2006, 10:22:59

No to ja cierpliwie usiądę w kąciku i poczekam....

ODPOWIEDZ