droga do zawodu

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lut (sob) 2006, 01:09:03

O cześć Paola kupee miesiecy jzu Cie nei wiedzialismy na forum :D Jak tam :D ? Zgadzam sie z Gosieńką ma racje i tyle.

Gość

Post autor: Gość » 18 lut (sob) 2006, 14:59:46

Gosienka, dzięki za rady :) Tez ostatnio doszłam do wniosku, że ten profil mat.-inf. nie będzie najlepszym rozwiązaniem, bo nie chcę robić czegoś, czego nie lubię. Tak więc chyba odrzucę ta możliwość i zostanę między językowym a dziennikarskim. Przy tym językowym kieruję się podobnym wytłumaczeniem jak ty. Języki zawsze się przydadzą i chyba żałować nie będę. Tylko, że dziennikarski też mnie trochę kusi... Muszę się jeszcze poważnie zastanowić :)

Havoc
No dzięki dzięki za miłe przyjęcie po takim długim czasie :D Właśnie przeżywam (zresztą jak widać po moich postach) dylematy związane z moją przyszłością. Kurczę, mam wrażenie, że cokolowiek zrobię to będzie źle...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lut (sob) 2006, 16:47:03

Mysle ze najpierw powinnas spedzic w WSR te dwa lata. Nabierzesz zapalu do dzialania troche sie zmobilizujesz i potem wybierzesz dalej cos ciekawego w czym chcialabys juz siedziec. Reklama jest fajna branza mzoe czasami ciezkim kawalkiem chleba ale na pewno kierunkiem ktory d oczasu kiedy bedzie handel i potrzeba sprzedawania doputy reklama bedzie istniec. Kazdy potrzebuje reklamy jesli cche na rynku zablysnac takze wiesz latwiej sie pozniej przebranzowic niz na starcie od razu spedziec gdzies 5 lat a potem zalowac :|
Mysle ze to wystarczajacy argument albo przynajmniej jeden z tych ktore daja do myslenia :)

paula0000007

Post autor: paula0000007 » 18 lut (sob) 2006, 17:47:19

Havoc, to chyba była reklama WSR ;) Kto wie, może całkiem skuteczna :D Tylko, ze jest to skzoła płatna i nie wiem czy będzie mnie stać. Ale co do studiów to zastanawiałam się też nad dziennikarstwem, bo gdyby mi się nie powiodło w reklamie to mogłabym spróbować robić coś w mediach. Może też bym się sprawdziła. Najbardziej to chciałabym, żeby moja praca nie była nudna. nie wyobrażam sobie typowej pracy w biurze, robiąc codziennie to samo. Chcę się przed tym uchronić.
A w ogóle to dzięki za pomoc :)

ps. Dalsze wskazówki od doświadczonych mile widziane :D

paula007
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: paula007 » 21 lut (wt) 2006, 19:01:40

Coś tu cisza od soboty ;)

A tak tu zaglądam, żeby poinformować, że paula007 to paula0000007. Po prostu się zarejestrowałam tutaj :)

ODPOWIEDZ