nowy plan
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
też chciałabym wyrazić moje ogólne niezadowolenie z planu (nie mam tu do nikogo pretensji a już napewno nie do Ciebie, Sławku, no może troszkę do ślepego losu =/)
więc, jak już pisałam w innym topiku (powtórzę się): "skoro nic nie mogę zrobić (i tak nie będę mogła w takim układzie chodzić na warsztaty rysunkowe w czwartek, a głównie po to na WSR przyszłam) to mogę chociaż wyrazić moje niezadowolenie z niesprawiedliwości i złośliwości tego świata!
mogę sobie trochę pomarudzić! marudzu marudzu =( "
więc, jak już pisałam w innym topiku (powtórzę się): "skoro nic nie mogę zrobić (i tak nie będę mogła w takim układzie chodzić na warsztaty rysunkowe w czwartek, a głównie po to na WSR przyszłam) to mogę chociaż wyrazić moje niezadowolenie z niesprawiedliwości i złośliwości tego świata!
mogę sobie trochę pomarudzić! marudzu marudzu =( "
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
i mam pytanko dotyczące kiedy ewentualnie plan w całej swojej okazałości będzie opublikowany na forum - dla zaocznych? Słuchacze dzienni już mają jakieś zwiastuny, a ja albo jestem ślepym kotkiem, albo po prostu go nie ma. Jeśli go nie ma to jest mi smutno
A jeśli jest, a ja po prostu nie mogę go odnaleźć w czeluściach strony to jest mi wstyd

A jeśli jest, a ja po prostu nie mogę go odnaleźć w czeluściach strony to jest mi wstyd

-
- Loża WSR
http://szkolareklamy.pl/ftopict-3916.html
tyle jest na forum. molestujcie władze o opublikowanie całego
tyle jest na forum. molestujcie władze o opublikowanie całego

-
- Nowy(a)
no to lipa jesli hiszpanski jest tylko o oczko przesuniety to znaczy ze najprawdopodobniej z tego co sie orientuje to znowu koliduje z warsztatami rysunkowymi (ktore trzeba zaliczyc w ciagu trawania nauki) zrezygnowalam z nich na rzecz hiszpanskiego mimo ze chcialam je jak najszybciej zaliczyc i miec z banki
a tak wychozi ze zostawie sobie na rok drugi na czas pisanie pracy dyplomowej
nie podoba mi sie to ale poza tym malenkim szczegolikiem nie mam zastrzezen
jednak apeluje o zwracanie uwagi na takie ISTOTNE SZCZEGÓŁY
a tak wychozi ze zostawie sobie na rok drugi na czas pisanie pracy dyplomowej
nie podoba mi sie to ale poza tym malenkim szczegolikiem nie mam zastrzezen
jednak apeluje o zwracanie uwagi na takie ISTOTNE SZCZEGÓŁY

-
- Zaczyna działać
A ja mam pewną prośbę, jesli mieć mogę w tym o to miejscu.
Otóż bardzo byłoby miło, gdyby przy niektórych nieoczywistych nazwach przedmiotu znajdowała się jakaś krótka informacja, typu dla jakiej specjalizacji jest wskazana, co ma na celu itp. Chodzi mi tu np. o przedmiot Styling/kulturowe podstawy projektowania - czy jest to dla grafików tylko, czy będą elementy strategii itp. itd.
Wiem, że najlepiej pójść na pierwsze zajęcia i się dowiedzieć, ale trudno być w dwóch miejscach równoczesnie
Jesli moja sugestia jest kłopotliwa w wykonaniu, to wycofuję ją.
pozdr. Sebek
Otóż bardzo byłoby miło, gdyby przy niektórych nieoczywistych nazwach przedmiotu znajdowała się jakaś krótka informacja, typu dla jakiej specjalizacji jest wskazana, co ma na celu itp. Chodzi mi tu np. o przedmiot Styling/kulturowe podstawy projektowania - czy jest to dla grafików tylko, czy będą elementy strategii itp. itd.
Wiem, że najlepiej pójść na pierwsze zajęcia i się dowiedzieć, ale trudno być w dwóch miejscach równoczesnie

Jesli moja sugestia jest kłopotliwa w wykonaniu, to wycofuję ją.
pozdr. Sebek
-
- Początkujący(a)
Mam dwa pytania:
1)dlaczego grupy zaoczne w tej samej godzinie maja dwa przedmioty informatyczne do wyboru a my tylko jeden? =(
2)dlaczego, za równo w grupacj zaocznych i dziennych, design pokrywa sie z warsztatami rysunkowymi? przeciez sa to dwa bardzo kretywne zajęcia i przypuszczam, że interesują te same osoby?
1)dlaczego grupy zaoczne w tej samej godzinie maja dwa przedmioty informatyczne do wyboru a my tylko jeden? =(
2)dlaczego, za równo w grupacj zaocznych i dziennych, design pokrywa sie z warsztatami rysunkowymi? przeciez sa to dwa bardzo kretywne zajęcia i przypuszczam, że interesują te same osoby?
-
- Wyrocznia WSR
Merkurcia nie znam odpowiedzi na Twoje pytania, ale domyślam się, że na pytanie 1 odpowiedź brzmi: Zaoczniacy mają tylko sobotę na zajęcia informatyczne [i jest ich duuużo w sesnsie liczebności] a Wy macie na zajęcia informatyczne aż trzy dni do wyboru. A czemu coś się z czymś pokrywa to już nie wiem! 8O 

-
- Wyrocznia WSR
Jeśli nie jest napisane, że coś jest na poziomie zaawansowanym to oznacza, że jest to poziom od tzw. "podstaw". Każdy przedmiot w szkole jest jednosemestralny [chyba, że jest napisane inaczej].goro pisze:a ja bym chciał się dopytać jak to jest z programem realizowanym na zajęciach, w sensie czy semestr nauki z danego przedmiotu to pełny moduł już nie rozszerzany czy też w drugim semestrze jest coś zupełnie innego