TExTY DNIA!!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Frik
Bywalec
Bywalec

TExTY DNIA!!!

Post autor: Frik » 22 lut (śr) 2006, 22:27:40

Chciałbym, aby ten topik dotyczył śmiesznych sytuacji, jakie nieraz w czasie dnia was spotykają a także zasłyszanych ciekawych i śmiesznych „tekstów” wyrwanych bądź nie z kontekstu (najlepiej wcześniej opisać, z jakiego kontekstu wyrwaliście swój „tekst”, co by wszyscy się skapnęli, o co biega)
:wink:
Porada: dobrze mieć zawsze przy sobie rąbek jakiegoś wymiętoszonego papieru i kawałek złamanego ołówka żeby zapisać tą niesamowitą sytuacje, która was spotkała a następnie zamieścić to w tym topiku ku uciesze wszystkich spragnionych ciekawych historii :D

I tak może na dobry początek ja zaczne :twisted:

Teksty wyjęte z ust klijentów pewnego sklepu w centrum.

Ja - wie pani do czego używa się tego pędzla ?
Klijentka - nie ja nic nie wiem wiem tylko że pędzel maluje tymi włosami...

Klijentka - tak wiem że farby są w tamtym sklepie albo w tamtym, ale wszyscy szli tutaj.... :D

Sprzedawca - może chce pani do tego fartuch?
Klijentka - jak sie wymaże w sobote cała to przyjde w poniedziałek po fartuch...

Klijentka - a jakie są jeszcze rodzaje sztalug?
Sprzedawca - sztalugi dzielimy na państwowe i niepaństwowe.

Klijent - kobiety po ASP i po urodzenia dziecka maluja potem smutne klauny i czarne koty

Klijent doradza Klijentce (starszej pani) - jak temperówka dla 5-latka to tylko cała metalowa! moj ma dopiero 4 ale już kupiłem na niego pałkę policyjną, gaz też już mam :twisted:

Klijentka - dzień dobry poproszę wkłady do kubusia :)
Ja - jaki rodzaj ?
Klijentka - Oooo! :(

Narazie to tyle (będzie więcej 8) ) kolej na was ludziki :!:

comeill
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: comeill » 23 lut (czw) 2006, 00:47:01

Doskonale Frik! Naprawde, spodobalo mi sie, zwlaszcza z tymi klaunami i kotami. Jesli masz tego wiecej, to wpisuj! Dzis niestety nie spotkalo mnie nic zabawnego, bo siedze nieco wyalienowany w domu, ale ostatnio bylem z kolega w jakims klubie i kiedy powiedzial do jakiejs swiezo poznanej dziewczyny, ze jest numizmatykiem, ona rzekla z zaskoczeniem: "ooo, a ja na szczescie nigdy nie nosilam okularow..."

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 23 lut (czw) 2006, 23:17:08

- Eeee przepraszam dlaczego wybiera pani same niebieskie kredki :roll: :?:
- Proszę pana moje dziecko maluje tylko na niebiesko, inne kredki nie wchodzą w gre :lol:

Przy wejściu do metra pewna pani rozdaje metropol,
podchodzi do niej starsza kobieta i mów ze prosi o gazete
- proszę bardzo
- nie, nie tą
- :roll: a którą ?
- tą za panią, tą co leży na wózku
- ale ona jest taka sama jak ta...
- to nic... 8O

:wink:

comeill
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: comeill » 24 lut (pt) 2006, 00:42:28

Patrzcie no, jakie te dzieci sie genialne teraz rodza. Picasso musial juz sporo czasu malowac, zeby wprowadzic blekit na swoje plotna. A taki szkrab maly od razu intuicyjnie wie o co chodzi. Slyszalem tez o jakiejs dziewieciolatce, ktora zostala uznana za geniusza malarstwa, maluje raczkami i ma podobno wspaniale wyczucie koloru. Zreszta jest juz kobieta, ktora maluje niebieskie obrazy. Jest chyba jeszcze ktos, kto maluje czarne. Wiec chodz, pomaluj moj swiat na zolto i na niebiesko-mysle, ze mama tego dziecka moze rownie dobrze byc fanka Anny Jantar.

ODPOWIEDZ