Protest

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 27 lut (pn) 2006, 22:51:17

A ja zaprotestuję przeciwko brakowi informatycznych zajęć warsztatowych dla trutni, czyli strategów. A co mi tam ;)

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 27 lut (pn) 2006, 22:54:08

sebolcs pisze:A ja zaprotestuję przeciwko brakowi informatycznych zajęć warsztatowych dla trutni, czyli strategów. A co mi tam ;)
a ja Cię poprę.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

PR działania departamentu ds sytuacji kryzysowych

Post autor: aw » 28 lut (wt) 2006, 20:51:33

no, szkoda, ze się tu nasz sw nie wypowiada; co do mnie mam dwa spostrzeżenia, nie jestesmy w stanie przewidzieć kto na jakiej uczelni i o jakiej godzinie ma jakie zajęcia - szczególnie że każdy o innej; warsztaty mogą być co tydzień w normalnym składzie godzinowym tzn. 90 min, chyba że jest grupa osób, która chciałaby je dofinansować; okienka to nie jest jakaś osobliwość tylko reguła przy zajęciach fakultatywnych na wszystkich uczelniach na całym swiecie - można ich uniknąć zapisując się na zajęcia, które trochę mniej mnie interesują - bajki, że nie ma miejsca na listach mozna włożyć między książki, bo za kilka tygodni złośliwe lenistwo sprawi, że jak zwykle będzie 90% stanu osobowego, zatem jak ktos sie uprze, to da radę; zamiast marudzic zmontujcie grupe inicjatywną zbieżcie liste osób zaproponujcie termin, złóżcie podanie a wówczas coś da się zrobić - marudzić to i ja potrafię i to koncertowo, możemy się pościgać w jakimś specjalnym poście lub tu sobie off-topic zrobić; zresztą już na naukowym w kwestii strategów dałem jasny odzew co, kiedy i jak nalezy zrobić

ODPOWIEDZ