Kto za MULTIMEDIALNĄ imprezą WSR ???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

MULTIMEDIALNA IMPREZA WSR Z KONKURSAMI?

Czas głosowania minął 23 lut (czw) 2006, 03:48:53

dajesz, dajesz nie przestajesz! [odp. sugerowana] ;D
9
82%
i tak nie dadzą rzutnika... [malkontenci] ;/
1
9%
boję się... wolę klasycznie... [pospólstwo] :|
1
9%
imprezy mi bokiem wychodzą... [ci z defektem wątroby] :[
0
Brak głosów

Liczba głosów: 11

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Kto za MULTIMEDIALNĄ imprezą WSR ???

Post autor: willy » 02 lut (czw) 2006, 03:48:53

:twisted: wkońcu jest karnawał i trzeba korzystać z uroków młodości (wątroby i nerek) :mrgreen: ale czy aby tylko tyle? moglibyśmy w ramach imprezy zorganizować sobie konkursy graficzne, foto oraz audiowizualne z podziałem na przeróżne kategorie. i zamiast 'wielkiego święta intelektualnego' zrobić 'wielką imprezę multimedialną' (cos na kształt demoscenowego party).

nic tak nie mobilizuje do kreatywnego działania jak zdrowa rywalizacja, która popycha nasze leniwe zady ku samospełnieniu w artystycznej ekstazie. mogę zająć się opracowaniem zasad konkursów. gwarantuję Wam, że będą naprawdę ciekawe, nietypowe, i z dużym jajem. niektórzy wreszcie dostaną okazję do rozwiniecia skrzydeł i pokazania na co ich tak naprawdę stać.

pytanie tylko, czy znajdziemy wystarczającą ilość osób chętnych do udziału w tego typu przedsięwzieciu (i zasięrzuceniu)... bo cuś mniem siem wydajem, że w WSR same dziewice konkursowe, zupełnie nie skore do zagrożenia wynikającego ze strony prawdopodobieństwa porażki :lol: . i pewnie mało osób podejmie wyzwanie... no ale zobaczymy. czekam na reakcje.

i podkreślam, że konkursy bardziej nastawione były by na zabawę. Przykłady rzucone na szybko od czapy:

'konkurs foto na najgłupsza mine w nietypowym plenerze';

konkursy graficzne związane z zabawnymi fotomontażami wykładowców;

najbardziej obsceniczny 10 sekundowy spot reklamowy pasty do zębów 'Wmordex-Czyścikieł';

minutowa abstrakcja montażowa;

krwawy spo(r)t - w roli głównej keczap z liderprajsa ;)

najbardziej karkołomna flashowa animacja dłubania zaskakującym przedmiotem w nosie lub uchu...

itd...

mało ambitnie, karnawałowo, acz kreatywnie.

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 02 lut (czw) 2006, 04:18:17

Czemu nie :twisted:
Jestem za imprezą :!:

creep
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: creep » 02 lut (czw) 2006, 04:21:32

nie ma... we wsi, jestem za :D

seize
Loża WSR
Loża WSR

Re: Kto za MULTIMEDIALNĄ imprezą WSR ???

Post autor: seize » 02 lut (czw) 2006, 08:59:26

willy pisze:pytanie tylko, czy znajdziemy wystarczającą ilość osób chętnych do udziału w tego typu przedsięwzieciu (i zasięrzuceniu)...
Przyznam tutaj bez owijania ze to byla jedna z kwestii problemowych przy dyskusjach nad [<PDS>] czy tez jak to z poczatku bylo nazwane [<ON>] :?
Pomysl osobiscie uwazam za jak najbardzej szlachetny i ciekawy. Ja tam udzielam pomyslowi pelnego wsparcia duchowego czyt. trzymam jedne z koncowek swych galezi popularnie zwanych kciukami :)

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Kilka rzeczowych uwag departamentu PR

Post autor: s_wojtkowski » 02 lut (czw) 2006, 10:15:58

To bardzo interesująca inicjatywa.
Impreza rozluźniająco-odstresowująca na koniec semestru (tj. już po sesji egzaminacyjnej) jest starą, pochodzącą jeszcze z lat 50. ubiegłego wieku, tradycją naszej szkoły. Jest to też świetna okazja do podsumowania semestru połączonego z wystawą prac. W tym roku, ze względu na specyficzny układ ferii i sesji, trudno jest wyznaczyć jej termin.
Rozumiem, że niniejsza dyskusja dotyczy koncepcji i charakteru takiej imprezy. I to jest cenne. Ale równie cenne byłyby Wasze uwagi na temat proponowanego terminu i miejsca zabawy. Proponuję 18 lutego (w sobotę). W Starlight Cafe.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Marketing kontra Underground

Post autor: seize » 02 lut (czw) 2006, 10:34:00

willy pisze: i zamiast 'wielkiego święta intelektualnego' zrobić 'wielką imprezę multimedialną' (cos na kształt demoscenowego party).
wojtkowski pisze:Proponuję 18 lutego (w sobotę). W Starlight Cafe.
Jakos tak od siebie przyznam ze byc moze mam nieco ograniczona wyobraznie ale tak nie do konca widze "impreze multimedialna" w SL_C - no chyba zeby wykorzystac ichnie telewizorki :D A juz ducha demosceny to ja tam nie widze - a gdzie bedzie miejsce by przekimac sie na podlodze w spiworku lub pod nakryciem wlasnej koszuli ? :mrgreen: Dodatkowo przy takim scenariuszu teoretycznie wzrastaja tak zwane 'koszty uczestnictwa'. Jezeli zas chodzi o termin to sadze ze jezeli bedzie torealizowane to termin powinien byc na tyle dobrany co by sluchacze czyli uczesniczy ewenatualnych konkursów mogli opracwac jakies swoje prace i miec czas na ich realizacje. Tak wiec mam wrazenie ze warto bylo by pomyslec o niej w sposob dajacy jej jakas range a nie np. znoszenie do dodatku do np. imprezy walentynkowej [przyczym nie sugeruje ze post Slawka mialby miec wlasnie taka wymowe "znoszenia"!]

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

To chyba dwie rózne imprezy...

Post autor: s_wojtkowski » 02 lut (czw) 2006, 10:52:23

O kej. To może jednak oddzielić podsumowanie i zamknięcie semestru od Wielkiej Imprezy Multimedialnej? Ze względu na koncepcje, miejsce i możliwy termin...

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: willy » 02 lut (czw) 2006, 12:03:26

true... true... ;>

seize
Loża WSR
Loża WSR

HYHYHYHY :D

Post autor: seize » 02 lut (czw) 2006, 12:58:01

I TY wesprzyj pomysł !

Obrazek

;) :mrgreen:

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 02 lut (czw) 2006, 14:03:13

Podstawawowa sprawa to kiedy i gdzie a reszt pójdzie bez przeszkód.
Najlepiej by było ustalić to do jutra co by Sławek mógł to ogłosić na zjeździe zaoczniaków :wink:

Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Marino » 03 lut (pt) 2006, 15:55:30

8) Startuje...

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: willy » 22 mar (śr) 2006, 05:19:49

fajnie... dzieki za zainteresowanie i liczne poparcie. :roll:

ODPOWIEDZ