!! Need some " Rady" !!! Mam fajowe pomysły na r

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
MaciejoS

!! Need some " Rady" !!! Mam fajowe pomysły na r

Post autor: MaciejoS » 23 sie (śr) 2006, 00:05:45

telewizyjne roznych produktów. Tylko jest jeden problem. Nie mam zielonego pojecia gdzie lub komu moge je zaprezentowac. CZEKAM NA POMOC / Thanx :)

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 23 sie (śr) 2006, 00:43:27

no masz fantazje kolego :roll: to że masz pomysł to nic ci nie da, ja dostając temat lub produkt mogę ci góra w jeden dzień wymyslić super pomysł na reklamę tv, bilboard itd.. Tylko co z tego, no właśnie przede wszystkim trzeba mieć znajomości, a tak wogóle do tego przydałaby się też bardzo duża wiedza z tej dziedziny. 8)

MaciejoS

Thanx Kali !!!

Post autor: MaciejoS » 24 sie (czw) 2006, 16:31:10

Ale twoja odpowiedz za bardzo mi nie pomogła. Nadal nie wiem gdzie mozna sie pochwalic swoimi pomysłami.

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 24 sie (czw) 2006, 16:37:41

Odpowiedź sama się narzuca, ale jak chcesz to powiem dokładniej. Rodzinie, znajomym lub pójść do jakiejś szkoły z tematem związanej i pochwalic się przed nauczycielem.

dis
Bywalec
Bywalec

Post autor: dis » 24 sie (czw) 2006, 19:07:32

no niestety i tu się zaczyna okrutna prawda. pomysł nie wystarczy. BA! często to jest jedno z ostatnich faz powstawania reklamy.
każdego chyba denerwuje, jak ogląda naprawdę denne reklamy w tv i się zastanawia, co za idiota to wymyślił, wyprodukował i jeszcze zapłacił za to. ale nie każdy może "zrobić" reklamę. gdybyś pracował w agencji reklamowej to pewnie nie miałbyś problemu z przedstawieniem pomysłu i możliwe, że nawet by z niego skorzystali.
tworzenie reklam - to najpierw ustanowienie celu, budżetu, badania i wiele, wiele innych, a pomysł praktycznie na samym końcu.

ODPOWIEDZ