!! Need some " Rady" !!! Mam fajowe pomysły na r
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
!! Need some " Rady" !!! Mam fajowe pomysły na r
telewizyjne roznych produktów. Tylko jest jeden problem. Nie mam zielonego pojecia gdzie lub komu moge je zaprezentowac. CZEKAM NA POMOC / Thanx 

-
- WSR Guru
no masz fantazje kolego
to że masz pomysł to nic ci nie da, ja dostając temat lub produkt mogę ci góra w jeden dzień wymyslić super pomysł na reklamę tv, bilboard itd.. Tylko co z tego, no właśnie przede wszystkim trzeba mieć znajomości, a tak wogóle do tego przydałaby się też bardzo duża wiedza z tej dziedziny. 

Thanx Kali !!!
Ale twoja odpowiedz za bardzo mi nie pomogła. Nadal nie wiem gdzie mozna sie pochwalic swoimi pomysłami.
-
- Bywalec
no niestety i tu się zaczyna okrutna prawda. pomysł nie wystarczy. BA! często to jest jedno z ostatnich faz powstawania reklamy.
każdego chyba denerwuje, jak ogląda naprawdę denne reklamy w tv i się zastanawia, co za idiota to wymyślił, wyprodukował i jeszcze zapłacił za to. ale nie każdy może "zrobić" reklamę. gdybyś pracował w agencji reklamowej to pewnie nie miałbyś problemu z przedstawieniem pomysłu i możliwe, że nawet by z niego skorzystali.
tworzenie reklam - to najpierw ustanowienie celu, budżetu, badania i wiele, wiele innych, a pomysł praktycznie na samym końcu.
każdego chyba denerwuje, jak ogląda naprawdę denne reklamy w tv i się zastanawia, co za idiota to wymyślił, wyprodukował i jeszcze zapłacił za to. ale nie każdy może "zrobić" reklamę. gdybyś pracował w agencji reklamowej to pewnie nie miałbyś problemu z przedstawieniem pomysłu i możliwe, że nawet by z niego skorzystali.
tworzenie reklam - to najpierw ustanowienie celu, budżetu, badania i wiele, wiele innych, a pomysł praktycznie na samym końcu.