Zaczynałem od pazdziernika - czy moge zmienic na wrzesien?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Zaczynałem od pazdziernika - czy moge zmienic na wrzesien?
....bede na drugim roku , pierwszy zaczalem w pazdzierniku a w tym roku chcialbym zaczac od wrzesnia gdyz mozliwe ze za rok wyjade zagranice i chce zakonczyc szkole wczesniej niz w lipcu .... czu takie przeniesienie jest mozliwe??????????????
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Odpowiedź na pytanie
Tak, takie przeniesienie ne stanowi problemu. Trzeba jednak złożyć odpowiednie podanie w sekretariacie. Początek roku 04 (dzienne, poniedziałek) lub 09 (zaoczne, sobota) września.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
jestem z grupy foto I karol wójcicki obecnie nie ma mnie w stolicy bo mieszkam poza nia mozliwe ze bede w stolicy tuz przed rozpoczeciem roku bo jeszcze pozostaje u mnie kwestia wynajecia mieszkania(jestem w trakcie)
i jesli jest taka mozliwosc to poprosilbym np o zapisaniemnie na liste powiedzmy na koncu czy olowkiem w razie gdyby nastapily jakies problemy z mieszkaniem.... albo jesli bedzie mozna zapislabym sie juz po utworzeniu listy gdzies na koncu
i jesli jest taka mozliwosc to poprosilbym np o zapisaniemnie na liste powiedzmy na koncu czy olowkiem w razie gdyby nastapily jakies problemy z mieszkaniem.... albo jesli bedzie mozna zapislabym sie juz po utworzeniu listy gdzies na koncu
-
- Początkujący(a)
indeks wyslany ... priorytetem ... pewnie jutro bedzie ...
czy nie bedzie mozna mnie wpisac na wrzesniowa liste gdzies na samym dole (powiedzmy olowkiem) zeby pozniej zmazac albo poprawic dlugopisem... ja bede w warszawie przed 4 jesli znajde mieszkanie jesli nie to i mozliwe ze mnie nie bedzie ale wolalbym byc na liscie... w razie co jeszcze bede tu zagladal...
czy nie bedzie mozna mnie wpisac na wrzesniowa liste gdzies na samym dole (powiedzmy olowkiem) zeby pozniej zmazac albo poprawic dlugopisem... ja bede w warszawie przed 4 jesli znajde mieszkanie jesli nie to i mozliwe ze mnie nie bedzie ale wolalbym byc na liscie... w razie co jeszcze bede tu zagladal...