Był tu taki post... Usunął go administrator na prośbę autorki (Powier), ale zdążyłem go przeczytać i chcę się krótko do niego odnieść.
Post był dla szkoły i kadry wykładowców niepochlebny, więc może powstać fałszywe wrażenie, że wycinamy z forum takie opinie. Nie chciałbym, żeby pojawiło się takie myślenie, więc się krotko odniosę. (W ogóle jestem przeciwny usuwaniu jakichkolwiek postów, choć z drugiej strony nie wiem jak to się ma do praw autorskich…)
Treść, której nie można już przeczytać, traktuję jako wołanie o pomoc. Zawiedliśmy nadzieje, nie pomogliśmy, nie objęliśmy patronatem, nie interesujemy się w ogóle… Jeżeli powstało takie odczucie, to ma ono jakieś podstawy. Choć z drugiej strony muszę zapewnić, że osobiście żywo interesuję się dokonaniami Słuchaczy uczestniczących w moich zajęciach (głównie SR, ale i pozostałych specjalizacji) i wiem, że robi tak wielu Wykładowców. Pewnie rzeczywiście nie wiemy o wszystkim, ale… to przecież niemożliwe. W szkole jest prawie 400 Słuchaczy!
Natomiast jako przedstawiciel kół zbliżonych do Zarządu WSR deklaruję, że chętnie wspomożemy KAŻDĄ inicjatywę twórczą realizowaną przez Słuchaczy i obejmiemy patronatem KAŻDY event, który będziecie organizować lub w którym będziecie uczestniczyć jako twórcy. Proszę jednak o wyraźne i asertywne prośby w tym zakresie i podejmowanie rzeczowych rozmów ze mną, Arturem albo Małgorzatą.
Był tu taki post...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR