Jim Jarmusch
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Jim Jarmusch
Na forum w wielu miejscach widziałem nawiązania to twórczości Jimiego
więc zakładam ten topic żeby własnie tutaj móc powymieniac info, ciekawostki i emocje itd...
więc zakładam ten topic żeby własnie tutaj móc powymieniac info, ciekawostki i emocje itd...
-
- Zaczyna działać
Wiciu zamułą bym tego nie nazwał - antyakcja jak to Happy nazwała jest bardziej trafne i własnie o to chodzi...
Apropo Happy to chyba pierwsze wyznanie miłości w mojej histori WSRowej
Nie było mnie w necie z pół dnia myślałem że topic będzie pękał w szwach...zawiedziony
J
a z filmów Jim'a widziałem: Poza Prawem, Noc na ziemi, Truposza, Coffee and Cigarettes i Ghost Dog'a...
Wszystkie z nich naprawde są świetne...
Kawe i papierosy wspominam chyba najlepiej mimo tego że cholery dostawałem że w kinie nie można zapalić
Może sie myle ale Ghost Dog to była chyba największa odskocznia Jimiego od tego co zwykle prezentuje która wyszła mu też wybitnie...
Apropo Happy to chyba pierwsze wyznanie miłości w mojej histori WSRowej

Nie było mnie w necie z pół dnia myślałem że topic będzie pękał w szwach...zawiedziony

J
a z filmów Jim'a widziałem: Poza Prawem, Noc na ziemi, Truposza, Coffee and Cigarettes i Ghost Dog'a...
Wszystkie z nich naprawde są świetne...
Kawe i papierosy wspominam chyba najlepiej mimo tego że cholery dostawałem że w kinie nie można zapalić

Może sie myle ale Ghost Dog to była chyba największa odskocznia Jimiego od tego co zwykle prezentuje która wyszła mu też wybitnie...
-
- Loża WSR