Podoba mi się u Was...a w zasadzie to u nas:D /Podpowiedzcie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Ja tak jak Martha angielski mialem z Kwietniem a z Bialkiem tylko hiszpanski. Ale ze slyszenia wyglada to tak jak napisala Martha. Ujmujac w skrocie. Jezeli jestes poczatkujaca lub chcesz podszkolic gramatyke lepiej isc do Pawla Bialka. Jezeli jestes zaawansowana i potrzeba Ci raczej konwersacji idz do Kwietnia.
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
skoro w tej szkole trzeba zaliczyć warsztaty foto i rysunkowe, niezależnie od specjalizacji, łatwo stwierdzić, że ważne, żeby po prostu na nich być i się starać. nie trzeba umieć rysować czy nawet trzymać aparat, tutaj po prostu nauczysz się podstaw. i tak będzie trzeba uczęszczać na te warsztaty chociaż jeden semestr w ciągu dwóch lat, nie ukrywam, że czasem lepiej zaliczyć wcześniej i mieć spokój.
prawdopodobnie wykładowcy będą oceniać osoby nieuzdolnione w tych kierunkach, na podstawie chęci i postępów.
i think so...
prawdopodobnie wykładowcy będą oceniać osoby nieuzdolnione w tych kierunkach, na podstawie chęci i postępów.
i think so...
-
- Loża WSR
ojjj i tu Cię rozumiem !
no zaliczysz! ja jestem SR (chyba jka i Ty), niby grafika komp to nie az taki problem dla mnie ale ta ręczna... ojojojoj... niet. no ale trzeba, generalnie chodzi o to zeby kazdy z nas umial postawiuc chociaz krzywa kreskę i nie bal się tego robić, trzeba sie starać a wsystko bedzie ołki. nie kazdy jest Wyspiańskim, ale Picassem moze byc w sumie kazdy

no zaliczysz! ja jestem SR (chyba jka i Ty), niby grafika komp to nie az taki problem dla mnie ale ta ręczna... ojojojoj... niet. no ale trzeba, generalnie chodzi o to zeby kazdy z nas umial postawiuc chociaz krzywa kreskę i nie bal się tego robić, trzeba sie starać a wsystko bedzie ołki. nie kazdy jest Wyspiańskim, ale Picassem moze byc w sumie kazdy

-
- Loża WSR
Wiesz moze wyluzuj troche. Po co sie od poczatku stresowac i to w tak bezstresowej szkole
Zaliczysz, wystarczy ze sie do tego przylozysz. Wiadomo ze nie kazdy rodzi sie z talentem do rysunku i prowadzacy zajecia to wiedza. Biora wiec pod uwage z jakiego poziomu startujesz. A jakie sa dokladnie warunki zaliczenia to dowiesz sie na konkretnych zajeciach.

-
- Loża WSR
I odezwal sie forumowy anarchista 
A zagrzejesz mi miejsce?
Magdusia na pewno sie na Namingu zobaczymy. Ale raczej nie jutro. Bo ja juz strasznie zaawansowany jestem
Jakies 4 wyklady i 1,5 pracy domowej do przodu jestem
Takze zajecia organizacyjne i zapoznawcze raczej omine. Ale w przyszly czwartek to juz planuje byc 

A zagrzejesz mi miejsce?

-
- Loża WSR
ze niby jaki forumowy anarchista ?sinar pisze:I odezwal sie forumowy anarchista
A zagrzejesz mi miejsce?Magdusia na pewno sie na Namingu zobaczymy. Ale raczej nie jutro. Bo ja juz strasznie zaawansowany jestem
Jakies 4 wyklady i 1,5 pracy domowej do przodu jestem
Takze zajecia organizacyjne i zapoznawcze raczej omine. Ale w przyszly czwartek to juz planuje byc

zagrzeję Ci miejsce

-
- Loża WSR
Do zobaczenia A_anka 
Spojrzalem tak teraz na plan zajec fakultatywnych i gdyby mial teraz wystartowac w WSR wybralbym pewnie: Autoprezentacje, Branding, Naming, Media relations, Merchandising i POS.
Bardzo dobrze wspominam zajecia z Prowokacji w reklamie u pani Basi Smigrodzkiej. Podobnie z Copywritingiem choc akurat mialem go u innego wykladowcy. Komiks tez brzmi kuszaco no tylko do tego trza by miec ciut wiecej talentu plastycznego niz ja. A poza jak nie trudno sie bylo domyslic jest tam juz straszny tlok i scisk. Ciekawe tez co to takiego ta Historia filozofii dla reklamiarzy
Taaak jeszcze troche i wymienilbym tu wszystkie zajecia
A trzeba wziac pod uwage ze wszystkie wybrane zajecia bedzie trzeba zaliczyc. I to bierzcie pod uwage przy wyborze zajec (i ich ilosci). Bo na poczatku semestru jest bardzo pieknie a pod koniec zaczyna sie "koszmar" i walka z czasem zeby wszystko pooddawac i zaliczac...

Spojrzalem tak teraz na plan zajec fakultatywnych i gdyby mial teraz wystartowac w WSR wybralbym pewnie: Autoprezentacje, Branding, Naming, Media relations, Merchandising i POS.
Bardzo dobrze wspominam zajecia z Prowokacji w reklamie u pani Basi Smigrodzkiej. Podobnie z Copywritingiem choc akurat mialem go u innego wykladowcy. Komiks tez brzmi kuszaco no tylko do tego trza by miec ciut wiecej talentu plastycznego niz ja. A poza jak nie trudno sie bylo domyslic jest tam juz straszny tlok i scisk. Ciekawe tez co to takiego ta Historia filozofii dla reklamiarzy

Taaak jeszcze troche i wymienilbym tu wszystkie zajecia