Czas

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
mefju
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Czas

Post autor: mefju » 08 gru (pn) 2003, 01:33:13

Właśnie - Czas. Należę do osób, które dużo nie robią, nie osiągają, a i tak ciągle brakuje im czasu :( Np. połowę soboty i całą niedzielę naprawiałem komputer, oczywiście tego nie planowałem no i dni przepadły. A miałem zrobić w końcu angielski (te kilkanaście stron) no i przepisać lekcję z brudnopisów do normalnych zeszytów (trochę się tego uzbierało od początku roku). Chciałem też zrobić milion innych rzeczy no ale nic z tego :(
Może poradzicie mi jak gospodarować czas z głową? Jak urządzić to wszystko, aby wywiązać się z zobowiązań i jeszcze mieć czas na zabawę?

Dziękuje,

Krystian, 13 lat

reyestr
Bywalec
Bywalec

Post autor: reyestr » 08 gru (pn) 2003, 01:53:08

Krystianie przede wszystkim powiedz czy mimo tego, iz udalo Ci sie tyle czasu zajac naprawa komputera ... przynioslo to jaki kolwiek efekt ? (planowany) ? Jesli "nie" wyglada na to, ze moglbys z latwoscia zdobyc uznanie wsrod Twoich rowniesnikow swoja bezproduktywna praca . Proponuje rozejrzec sie w okolicznych piaskownicach i gimnazjach celem podpatrzenia jak Twoi koledzy i kolezaniki radza sobie z tym problemem ... 8)

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 08 gru (pn) 2003, 09:43:40

Drogi Krystianie.

Otoz rozwiazanie Twego problemu nie tkwi w szczegolach zycia a w ogole spraw moralnych! Krystianku zalecam Ci wieczorne wspolne modlitwy z Radiem Maryja i spotkania z ciekawymi ludzmi.

Pozdrawiam

Wujek Jeremiasz

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 08 gru (pn) 2003, 09:44:27

Siusi paciorek i spac :twisted: :wink:

mefju
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: mefju » 08 gru (pn) 2003, 11:57:16

Dziękuję Droga Redakcjo! :)

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 08 gru (pn) 2003, 13:02:51

Drogie Bravo....
To ja Kesonex,
Czytam was juz dosyc dlugo bo od 87 roku kiedy tylko zaczalem rozpoznawac litery.
Kiedy tylko pierwszy raz zroumialem co to piaskownica i po co ta knajpa zaczalem zastanawic sie jaki ma sens mienie grabek i łopatki plastikowej...
Koledzy zawsze przychodzili z wlasnym ekwipunkiem i saperka, ktora o niego byla lepsza bo z Pewexu i miala drewniany drążek prowadzący a komora nabierająca była z metalu!!Pierwszy krzyk mody na obecny czas!!
Chcialem sie zapytac czy jest szansa zebym jeszcze gdzies dostal taki egzemplarz??Co powiem mojej dziewczynie w pampersie, ktora leci wlasnie na chlopakow z kasa, boje sie pierwszego razu kiedy zapyta sie mnie gdzie moja saperka??Czy pierwszy raz boli??Ponoc wszyscy mowia, ze to tylko pogloski ale ja wiem, ze moj tato ma teraz dużą szuflę do nakladania węgla, a ja nadal tylko plastkikową łopatkę...??!!
Jaka jest prawda tego co mnie czeka??

crypter
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: crypter » 08 gru (pn) 2003, 13:55:30

wyslij eskimosa pod nr 6666 do wrozki Zdzisławy ona wszystko ci powie :wink:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 08 gru (pn) 2003, 14:04:00

Droga redakcjo dziekuje za wyczerpującą odpowiedz, wiedzialem, ze mozan na tobie polegac :P

gwiazda
Bywalec
Bywalec

Post autor: gwiazda » 10 gru (śr) 2003, 01:07:03

mefuj - musisz miec dobe trwajaca 36h, choc nie jestem do konca przekonana czy Ci to wystarczy... :wink:

reyestr
Bywalec
Bywalec

Post autor: reyestr » 10 gru (śr) 2003, 01:35:12

Kesonex . Jako psycholog spoleczny, wspolpracujacy z mlodzieza w trudnym wieku i niesmiertelny dealer zachodnimi towarami, pragne Cie poinformowac, iz saperka jest mozliwa do osiagniecia na rynku polskim, ale to kosztuje ... o czym sie przekonasz po blizszych kontaktach z kolezanka od lopatki, natomiast do tego czy to boli jestem w stanie odpowiedziec tylko tyle - moj psycholog kazal mi wlaczyc rocky 5 i postepowac zgodnie z podanymi instrukcjami tak wiec gdy mialem 8 lat i mnie bolalo zapierdzielalem po tych schodzach w ta i spowrotem, az stalem sie twardy jak .... po prostu twardy :lol: I polecam Ci zrobic to samo, Rocky leczy bole .... uwaga przed spozyciem zapoznac sie z trescia ulotki badz skonsultowac sie z dealerem znaczy lekarzem ... skutek uboczny ataki nerwicy, padaczki oraz podwyzszona osteroporoza z przerzutami na jelita co koliwek to znaczy - w momencie ujrzenia przed soba ruchomych schodow, na pytanie czy jak nie beda przez soba grozi to samo. Dedykuje tego posta dzielnemu Rockiemu Balboa. joł.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 10 gru (śr) 2003, 09:39:46

Czytalem tez ze gdzies bylo napisane ze moze powodowac ucisk na kregoslup, reumatyzm oraz efekt po spozyciu i przestaniu zwany dalej marskosc miesni i sflaczalosc....czy to prawda moj drogi psychologu poniewaz konsultacje czesto sie przydaja??!!
Co jesli moj akolezanka z pisakownicy juz skonczyla wszystkie czesci i teraz przetrawia "Matrix'a kontrrewolucje"??A jesli bede nadal za bardzo za daleko??Kiedy zdobede sie na ten pierwszy krok oznajmienia jej, ze niebawem sie dowie ze juz jestem dorosly??
:twisted:

reyestr
Bywalec
Bywalec

Post autor: reyestr » 11 gru (czw) 2003, 01:12:34

Wyslij sms pod numer 7422 ... koszt za jedna wiadomosc jedynie
8,99 zl * wedlug taryfy nocnej.

*-jedno pytanie rowna sie pol sms'a (aby uzyskac odpowiedz na jedno pytanie wyslij cztery sms'y wtedy masz szanse, ze dojda .... wkoncu musi byc ten pierwszy raz. Sponsorem akcji "dojdz wiadomosc, dojdz" jest Durekzz. :twisted:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 11 gru (czw) 2003, 09:41:03

Bosze bosze dobrze ze mam jeszcze komorke bo innaczej chyba bym sie zalamal!! :wink: Dziekuje za szerokie odpowiedzi, teraz wiem co mam zrobic wiedzma FU odpowie wkoncu na moje kazde watpliwosci 8)

ODPOWIEDZ