Piłka nożna na WSR !
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Piłka nożna na WSR !
Chcesh grać w piłkę nożną z innymi uczniami WSR?
Wpish się na listę która wisi na korytarzu vis-a-vis sekretariatu.
Mecze będą rozgrywane po zajęciach.
Wiąże się to z niewielkimi opłatami (składkami za wynajęcie hali).
Uwagi, sugestie, pytania proshę kierowac do Sławka Wojtkowskiego.
Rozgrywki rushą jezeli bedzie wystarczajaco duzo chetnych.
Najlepiej żeby każda specjalizacja miała swoją reprezentację. Moze też grać I rok vs. II, kadra vs. uczniowie etc.
Kiedy ostatnio były rozgrywki była wynajmowana hala w Piasecznie za 200zł/h, więc jak ktoś zna dobra hale blizej shkoły i za nizshą cenę niech powie o tym S.W.
Do zobaczenia na boisku.
Wpish się na listę która wisi na korytarzu vis-a-vis sekretariatu.
Mecze będą rozgrywane po zajęciach.
Wiąże się to z niewielkimi opłatami (składkami za wynajęcie hali).
Uwagi, sugestie, pytania proshę kierowac do Sławka Wojtkowskiego.
Rozgrywki rushą jezeli bedzie wystarczajaco duzo chetnych.
Najlepiej żeby każda specjalizacja miała swoją reprezentację. Moze też grać I rok vs. II, kadra vs. uczniowie etc.
Kiedy ostatnio były rozgrywki była wynajmowana hala w Piasecznie za 200zł/h, więc jak ktoś zna dobra hale blizej shkoły i za nizshą cenę niech powie o tym S.W.
Do zobaczenia na boisku.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
Juz jest wiecej niz 20 osob, w tym chyba nawet 2 panie. Niezle hale/sale sa w 2 szkolach na Ursynowie - na Hirszfelda i Koncertowej (moja szkola
). Nie wiem tylko jak z cena. Wydaje mi sie ze nie sa tansze. A moze WSR wystawi wlasna druzyne w nastepnej edycji Ligowca?
Adresik www.ligowiec.com.pl

Adresik www.ligowiec.com.pl
-
- Czasami coś napisze
20 osób to dwa mecze pół godziny, 5 osób w drużynie czylic akurat. Nie wywiesiłem ogłoshenia że shukamy tańshej hali bo jeshcze nie shukamy. Jak bedą chetni, zrobi sie zebranie i wshystko ustali. Zreshta jest napisane ze wshelkie uwagi, sugestie do Sławka.
Ps. Czy sie bedzie nazywac hala czy sala to bez znaczenia, wazne zeby mozna bylo tam w pilke grac.
Ps. Czy sie bedzie nazywac hala czy sala to bez znaczenia, wazne zeby mozna bylo tam w pilke grac.
-
- Czasami coś napisze