dramaty malzenskie!!!!!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
kate1988
Nowy(a)

dramaty malzenskie!!!!!!

Post autor: kate1988 » 03 lut (sob) 2007, 11:16:53

hello widze ze ludzie tu sobie pomagaja bezinteresownie fajnie ze sa jeszcze tacy ludzie. Moj temat to dramaty malzenskie w literaturze. Omow na wybranych przykladach. Mam plan prezentacji jeszcze nie jest dopracowany ale pracuje nad tym . Problem w tym ze nie mam pojecia jak zaczac pisac wlasciwa prace. Posciagalam rozne materialy tylko nie wiem jak se skleic w calosc moze ktos by mogl mi pomoc. A czy prezentacja w power poincie jest dobrym rozwiazaniem jako uatrakcyjnienie prezentacji . Prosze o pomoc bo sama so bie nie dam rady. Wielkie dzienki!!! Z gory!!

kate1988
Nowy(a)

Re: dramaty malzenskie!!!!!!

Post autor: kate1988 » 12 lut (pn) 2007, 14:05:58

kate1988 pisze:hello widze ze ludzie tu sobie pomagaja bezinteresownie fajnie ze sa jeszcze tacy ludzie. Moj temat to dramaty malzenskie w literaturze. Omow na wybranych przykladach. Mam plan prezentacji jeszcze nie jest dopracowany ale pracuje nad tym . Problem w tym ze nie mam pojecia jak zaczac pisac wlasciwa prace. Posciagalam rozne materialy tylko nie wiem jak se skleic w calosc moze ktos by mogl mi pomoc. A czy prezentacja w power poincie jest dobrym rozwiazaniem jako uatrakcyjnienie prezentacji . Prosze o pomoc bo sama so bie nie dam rady. Wielkie dzienki!!! Z gory!!
moze ktos mi pomoze prosze!!!!!!!!!!!! :cry:

ODPOWIEDZ