Rusza polska liga piłkarska - proponujemy więc zabawę

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Rusza polska liga piłkarska - proponujemy więc zabawę

Post autor: s_wojtkowski » 01 mar (czw) 2007, 19:28:55

Obrazek

W najbliższy weekend rusza polska liga piłkarska.

Proponujemy Ci dołączenie do grona osób próbujących z tygodnia na tydzień przewidzieć jakimi wynikami skończą się mecze Orange Ekstraklasy. Nazywa się to Typnik ligi polskiej i działa na forum Sport. Przejrzyj go (od strony 85).

Typowanie jest łatwe, przyjemne, emocjonujące, frapujące; dodaje futbolowi specyficznego, nowego wymiaru, nieznanego osobom, które mecze po prostu tylko oglądają. (Diego Maradona, 2005).

Obrazek

Warto typować. Tak dla sportu i dla frajdy.

Wystarczy podać przewidywane wyniki meczów. Za dokładne trafienie przyznajemy 3 punkty, a za przybliżone 1 pkt. Oprócz klasyfikacji generalnej (którą prowadzimy od jesieni) oddzielna klasyfikacja rusza na wiosnę (czyli teraz).

Zapraszamy i zachęcamy wszystkich, także dziewczyny i kobiety (które zazwyczaj w typniku nieźle sobie radzą zadając kłam pewnym stereotypom). Nie musisz jakoś szczególnie znać się na piłce, a i tak bawić się będziesz nieźle. Sprawdź to!

Obrazek

Sprzwdź już dziś zestaw par na najbliższy weekend i zbadaj czy masz zdolność jasnowidzenia piłkarskiego. Wytypuj 16. kolejkę (1. wiosenną) ligi polskiej. To nic nie kosztuje (oprócz niewielkiego a przyjemnego wysiłku).

Do zobaczenia na forum Sport!

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 02 mar (pt) 2007, 16:32:49

:wink: ooo ja z chęcią znowu spróbuje swoich sił (choć ostatnim razem średnio mi szło :x )

Nie boj się ty też możesz pokonać starego wyjadacza Sławka w typowaniu wyników hihi :twisted:

ODPOWIEDZ