CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
słoneczko ćfieci !!
to dopiero jest czaaad !!
takie czad ze oh ah ! tylko czekam az będzie mozna ten dlugi zimowy plaszcz zrzucic na rzecz krotkiego skorzanego albo zeby moznabyło w samym sweterku pomykać... i nie martwic sie ze bedzie zimno jak sie bedzie wracac, albo zeby móc sie nie martwić o rękawiczki bo łapki odmarzają
(bo czapki przeciez nie noszę!), albo żeby móc sobie hasać po parkach bez perspektywy tego, ze za godzine bedzie ciemno i wyjątkowo zimno! no no no !!
a Tobie Robert chyba serio sie avatar trzęsie, ale mnie się to podobuje
jakis jedyny ruchomy avatar na forum ostatnio! wszyscy na czele ze mną mają takie zastane! 

a Tobie Robert chyba serio sie avatar trzęsie, ale mnie się to podobuje

-
- Loża WSR
No az tak stary nie jestem co by ruchu nie bylo :D
Nom
To z serii pewnych pomyslow (ruchomych) - bo juz niejeden taki sie pojawial i pewnie jeszcze pojawi (jak powstanie) 

-
- WSR Guru
Re: No az tak stary nie jestem co by ruchu nie bylo :D
he he ja to wlasciwie do tematu tego Twojego posta Rozmiarku haha.... bo ze ruch jest to oki... ale taka... trzęsawka to mi się wlasnie ze starością kojarzy
haha...

-
- Loża WSR
Z cyklu : "Oddac sie w dobre rece..."
Yyy ze niby co ze namietny starszy pan pozna pania z alzheimerem ? 8O

-
- WSR Guru
Re: Z cyklu : "Oddac sie w dobre rece..."
namiętny ?????????????????????seize pisze:Yyy ze niby co ze namietny starszy pan pozna pania z alzheimerem ? 8O
O żesz.... SeIZe... mrau....

-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Ty się o nią tak nie martw ma już swojego mena i jego troska o Happy dobrze mu wychodzi (gratki dla Kalego)
Widzę że dalej pomykasz w stronę dziwnych ruchomych avatarów 8O Tym razem co to ma być? Wspomnienia tak jak sam napisałeś starszego pana z pobytu w sanatorium w Łebie w dodatku chyba z lekkim Parkinsonem ?
21 marca astronomiczna wiosna zachwyciła mnie tym że widzę jak powoli zaczyna śnieg padać.....

Widzę że dalej pomykasz w stronę dziwnych ruchomych avatarów 8O Tym razem co to ma być? Wspomnienia tak jak sam napisałeś starszego pana z pobytu w sanatorium w Łebie w dodatku chyba z lekkim Parkinsonem ?
21 marca astronomiczna wiosna zachwyciła mnie tym że widzę jak powoli zaczyna śnieg padać.....