Życie, życie........
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Senq, a ja tez narobilam mase bledow w mojej poprzedniej wypowiedzi ( literowki i pewnie ortograficzne tyrz), a blogow nie czytam ... wybaczysz mi ?
.
Mika - naprawde ten temat powstał własnie w takim celu? Mi sie wydaje, ze to dopiero w trakcie wyszło z tym jak sie nie powinno na forum zachowywac.
Peyot- forum/czat ... hiehie fajne ...ale uprzedzajcie o takich pomyslach, bym nie musiała się czepiac o nabijanie postów
Mefju- normalnie to Ty masz pomysły chłopie :]

Mika - naprawde ten temat powstał własnie w takim celu? Mi sie wydaje, ze to dopiero w trakcie wyszło z tym jak sie nie powinno na forum zachowywac.
Peyot- forum/czat ... hiehie fajne ...ale uprzedzajcie o takich pomyslach, bym nie musiała się czepiac o nabijanie postów

Mefju- normalnie to Ty masz pomysły chłopie :]
-
- Bywalec
mnie tam sie chce pisac nawet takie bzdury
next wierszyk
przed kompem siedze sobie
i wierszyk mam juz w glowie
widzac walke na slowa
taka czeka mnie dzis mowa
senq i peyot jak rycerze
na forum sa jak dzikie zwierze
i mimo ze wszyscy sie znamy
nie zawsze sie tutaj kochamy
a ja mam lek na te zlosci
oddaje wam troche
mojej "forumowej" milosci
next wierszyk
przed kompem siedze sobie
i wierszyk mam juz w glowie
widzac walke na slowa
taka czeka mnie dzis mowa
senq i peyot jak rycerze
na forum sa jak dzikie zwierze
i mimo ze wszyscy sie znamy
nie zawsze sie tutaj kochamy
a ja mam lek na te zlosci
oddaje wam troche
mojej "forumowej" milosci
-
- Bywalec
alez wy sie czepacie - Ci ktorzy nie wiedza i nie sa w temacoie
chodzi o to ze na jakims tam poscie odbywa sie
ba nie tylko na jakims ale na kilku...nawet na calym forum
odbywa sie walka o zdobywanie gwiazdek i jak najwieksza ilosc postow
chodzi tu o konkretne osoby
wiec w takim celu zostal stworzony ten temat bysmy mogli sie tez powsciekac i tez sobie glupoty pisac
nawet stawiajac w odpowiedzi glupie mordki
pal licho to co ktos pisze
jak nie macie ochoty nie czytajcie
ja czytam - jest mi z tym dobrze i tez pisze od rzeczy - a co?
i wlasnie dlatego ten temat
chodzi o to ze na jakims tam poscie odbywa sie
ba nie tylko na jakims ale na kilku...nawet na calym forum
odbywa sie walka o zdobywanie gwiazdek i jak najwieksza ilosc postow
chodzi tu o konkretne osoby
wiec w takim celu zostal stworzony ten temat bysmy mogli sie tez powsciekac i tez sobie glupoty pisac
nawet stawiajac w odpowiedzi glupie mordki
pal licho to co ktos pisze
jak nie macie ochoty nie czytajcie
ja czytam - jest mi z tym dobrze i tez pisze od rzeczy - a co?
i wlasnie dlatego ten temat
-
- Czasami coś napisze
to forum jest niestety kolkiem wzajemnej adoracji. nie o to tu chyba chodzi. jak to jest Senq ze nie mozesh czytac moich postow, a moja wypowiedz wziales tak do siebie? my sie juz znamy i wiemy czego mozemy po sobie oczekiwac, ale jak ktos nowy chcialby na to forum dolaczyc i troche sie wczyta to sie moze zniechecic. nie chce wdawac sie tu w glebsha polemike, tylko jakos tak mam ze jestem optymista.
-
- Zadomowił(a) się
Tak, właśnie dlatego. Proszę tu walić co się tylko chce z siebie wyrzucić, przy okazji nie robiąc tego (i nie zaśmiecając) innych tematów.
Ten temat rzeczywiście był od początku dla ściemy. Ale to nie znaczy, że nie można dyskutować na temat czy życie jest czy nie jest nowelą
Mi się coś jednak wydaje po tych postach, że jest.
Ten temat rzeczywiście był od początku dla ściemy. Ale to nie znaczy, że nie można dyskutować na temat czy życie jest czy nie jest nowelą

Mi się coś jednak wydaje po tych postach, że jest.
-
- Czasami coś napisze
robie to dla *
jak chce cos wyrzucic to mam kosh, jak wyrzucic z siebie lirycznie to notatnik. czytalem ten temat bo bardzo ciekawil mnie poglad innych na temat zycia, jego sensu etc. teraz rozumiem ze to byl taki subtelny zarcik.
hahaha.
ps. tylko sie nie obrazajcie, sarkazm to moja metoda na zycie.
ps2. czy washym zdaniem istnieje zycie po zyciu? co dzieje sie z nami po smierci? proba odpowiedzenia na to moze byc istotna wskazowka na to jak zyc i wiedzac to latwiej bedzie odpowiedziec na pytanie czy zycie jest nowela czy humoreska. a moze erotykiem?
ps3. wlasnie uswiadomilem sobie ze tworcy tego tematu podstepnym fortelem doprowadzili do dyskusji jakiej dawno na tym forum nie bylo. bravo, gratulacje. przeprasham. dziekuje. przy okazji zachecam ponownie osoby rzadziej udzielajace sie na tym forum do wiekshej aktywnosci. tu naprawde wshystko przejdzie czego znakomitym przykladem jest ten post. wreshcie shkola rusha
jak chce cos wyrzucic to mam kosh, jak wyrzucic z siebie lirycznie to notatnik. czytalem ten temat bo bardzo ciekawil mnie poglad innych na temat zycia, jego sensu etc. teraz rozumiem ze to byl taki subtelny zarcik.
hahaha.
ps. tylko sie nie obrazajcie, sarkazm to moja metoda na zycie.
ps2. czy washym zdaniem istnieje zycie po zyciu? co dzieje sie z nami po smierci? proba odpowiedzenia na to moze byc istotna wskazowka na to jak zyc i wiedzac to latwiej bedzie odpowiedziec na pytanie czy zycie jest nowela czy humoreska. a moze erotykiem?
ps3. wlasnie uswiadomilem sobie ze tworcy tego tematu podstepnym fortelem doprowadzili do dyskusji jakiej dawno na tym forum nie bylo. bravo, gratulacje. przeprasham. dziekuje. przy okazji zachecam ponownie osoby rzadziej udzielajace sie na tym forum do wiekshej aktywnosci. tu naprawde wshystko przejdzie czego znakomitym przykladem jest ten post. wreshcie shkola rusha
-
- Zadomowił(a) się