Mikołajki w Warszawskiej Szkole Reklamy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
foty
Prosze o to fotki 
Tylko serwerek nie za szybki wiec prosze nie marudzic ze 100 godzin bedzie sie sciagalo
Jak ktos stwierdzi ze nie ma jego fotki, a powinna byc - to uderzac na GG. Czesc fotek ocenzoorovano
Do rozpakowania potrzebny najnowszy winzip.. bo tak mi sie ustawilo, a nie chce mi ie jeszcze raz pakowac i wysylac.
p0zdr0 ziomy dla wszystkich dresiarzy... a wszystkich pozostalych pozdrawiam
http://nigdyjuz.rpg.pl/upload/miki.zip

Tylko serwerek nie za szybki wiec prosze nie marudzic ze 100 godzin bedzie sie sciagalo

Jak ktos stwierdzi ze nie ma jego fotki, a powinna byc - to uderzac na GG. Czesc fotek ocenzoorovano

Do rozpakowania potrzebny najnowszy winzip.. bo tak mi sie ustawilo, a nie chce mi ie jeszcze raz pakowac i wysylac.
p0zdr0 ziomy dla wszystkich dresiarzy... a wszystkich pozostalych pozdrawiam

http://nigdyjuz.rpg.pl/upload/miki.zip
-
- Loża WSR
Nie da sie ukryc Seize to prawda
Ja tam jestem tylko na jednym. A Ato np. jest chyba na 5. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie
W innym zestawie mam podobno piekna pozowana fotke z cyklu Bliskie spotkania 3. stopnia kapitana Picarda
Coz in flagranti w niedwuznacznej sytuacji z puszka Krolewskiego. Czego chciec wiecej 
PS. Btw czy te zdjecia z plyty Kasi nie daloby rady wrzucic na jakis serwer?

Ja tam jestem tylko na jednym. A Ato np. jest chyba na 5. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie

W innym zestawie mam podobno piekna pozowana fotke z cyklu Bliskie spotkania 3. stopnia kapitana Picarda

PS. Btw czy te zdjecia z plyty Kasi nie daloby rady wrzucic na jakis serwer?
-
- Zadomowił(a) się
Moim zdaniem fotki są w miarę spoko, (hi hi pewnie dla tego, że połowę ja robiłam
) i wszyscy wyglądacie na nich dobrze, choć niestety większość jest ruszonych (słabe światełko strasznie). Poza tym jest fajnie, bo na żadnym mnie nie ma uff
Pamiętam, że robiłam więcej tych fotek no na przykład były takie z mieze i Sławkiem. W.
Czyżby nie wyszły, czy jak? Bo kiedy sprawdzałam na monitorku to były w miarę oki?

Pamiętam, że robiłam więcej tych fotek no na przykład były takie z mieze i Sławkiem. W.
Czyżby nie wyszły, czy jak? Bo kiedy sprawdzałam na monitorku to były w miarę oki?