Wiciu to masz problem :]Happy pisze: liczy się też [...] inteligencja
Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Ej no Panowie!!! Żarty sobie stroicie w poważnym topiku!! Wicu, Yarl, Hav przywołuję Was do porządku! Mieze, Nemcia też spokój mi tu! Czy przy Was można zrobić coś na poważnie?? Wybory Mistera Piwa to urządzajcie sobie na podwórku!! Albo w pubie!! Tu jest miejsce na wybór najfajniejszego chłopaka ze szkoły!! I zazdrośniki nie szaleć mi tu!! Każdy ma szansę!
Aa i poza tym Mister powinien mieć to coś, że właśnie On zostanie Misterem! Nieodparty urok potwierdzony faktem, że jest z Nim o czym pogadać.....
Aa i poza tym Mister powinien mieć to coś, że właśnie On zostanie Misterem! Nieodparty urok potwierdzony faktem, że jest z Nim o czym pogadać.....
Ostatnio zmieniony 25 lip (pn) 2005, 22:50:57 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
jednak wklejam swoja fote jako przyszlego zwyciezce wyborow MISTER PIWA http://republika.pl/misterpiwa/index.html?id=1122324519
-
- Wyrocznia WSR
Mister powinien mieć tez uśmiech powalający z nóg kobiety.... [a takowy posiada 2 nominowanych według mnie, oj będzie walka, nie zdradzę jednak którzy to ].... Błysk w oczach........ Nieodparty urok osobisty....... Nienaganne maniery...... Wesołe usposobienie..... Powinien być intrygujący..... No i nie powinien podrywać wszystkich kobiet w szkole
Czy znacie takiego kandydata??

-
- Wyrocznia WSR
Też się tego obawiam.... Ale co pomarzyć sobie nie można??

No to co chłopaki obniżyć poprzeczkę?? Zmniejszyć kryteria, czy dacie radę??
Ups co za czasy! Podstawowych kryteriów [wyboru na męża naszych babć już nie spełniacie, te starsze pokolenia to były fajne - dżentelmeni, królewicze, rycerze dzielnie walczący o białogłowy ze smokami, romantyczni kochankowie, romea ze swoimi julciami, cierpiący werterowie i inne takie basniowe postaci
].....
Gdzie te chłopy, gdzie??
To cytat z piosenki....
Ach gdzie te czasy.....

No to co chłopaki obniżyć poprzeczkę?? Zmniejszyć kryteria, czy dacie radę??

Gdzie te chłopy, gdzie??

Ach gdzie te czasy.....
-
- Loża WSR
tak masz racje te wszystkie typy ktore wymienilas istnialy tylko w ksiazkach. I chwala Bogu jakby kazdy byl taki glupi zeby narazac tylek dla bialoglowych to by nie bylo teraz z kim rozmawiac hehe nei byloby forum nei bylo by nas bysmy sie samounicestwili jak Werter
Poza tym zawsze w ksiazkach porusza sie kwestie jakich brak w codziennym zyciu, stad taka popularnosc harlekinow i miluskich romantycznych filmow. Kiedys byly romanse dzis jest science-fiction, i fantasy 

-
- Loża WSR
jakby nie bylo to ja jestem fajny. Romantyczny, grzeczny, kurturarny
Głosujcie na mnie kochane kobiety a obiecuje iż bede waszym: "dżentelmeni, królewicze, rycerze dzielnie walczący o białogłowy ze smokami, romantyczni kochankowie, romea ze swoimi julciami, cierpiący werterowie i inne takie basniowe postaci"
Tylko ze czasem browar chlusne

Głosujcie na mnie kochane kobiety a obiecuje iż bede waszym: "dżentelmeni, królewicze, rycerze dzielnie walczący o białogłowy ze smokami, romantyczni kochankowie, romea ze swoimi julciami, cierpiący werterowie i inne takie basniowe postaci"

Tylko ze czasem browar chlusne

-
- Loża WSR
Troche sie tych konkursow organizowalo tutaj takze pytanie do Happy i calego komitetu organizacyjnego. Jak beda wygladac te wybory tutaj w szczegolach?
Jesli bedzie ankieta to nie macie gwarancji ze faceci nie beda glosowac (w tym m.in na siebie) a podobno jak ryby glosu tu nie miec maja
Jak bedzie glosowanie jawne moga byc klopoty z frekwencja bo niewiele osob lubi tak ujawniac swoje sympatie nie chce kogos urazic albo pominac. Efekt jest taki ze jak byly tylko nominacje do Misiow bralo w nich udzial tylko 10 osob (w tym 5 dziewczyn)
Jak bedzie wygladac to glosowanie. Na jedna osobe czy na kilka. To tez moze miec wplyw na wynik jak i na sama chec glosowania. Skad wiecie ze osoba nominujaca czy glosujaca to kobieta. Jest tu u nas ponad tysiac uzytkownikow wiekszosci z nich nie znamy w ogole o plci juz nie mowiac.
A moze zorganizujcie w realu jakis babski (pardon zenski/kobiecy/dziewczecy) wieczor i po prostu przy okazji zaglosowac
Ja to mialem nawet kiedys dziadka Zdzicha bardzo rowny gosc byl. Identyko jak ten tutaj tylko mial ciemniejsze wlosy i mocniej lysiejacy byl i bez wasow ale tak poza tym to wypisz wymaluj 
Jesli bedzie ankieta to nie macie gwarancji ze faceci nie beda glosowac (w tym m.in na siebie) a podobno jak ryby glosu tu nie miec maja

Jak bedzie wygladac to glosowanie. Na jedna osobe czy na kilka. To tez moze miec wplyw na wynik jak i na sama chec glosowania. Skad wiecie ze osoba nominujaca czy glosujaca to kobieta. Jest tu u nas ponad tysiac uzytkownikow wiekszosci z nich nie znamy w ogole o plci juz nie mowiac.
A moze zorganizujcie w realu jakis babski (pardon zenski/kobiecy/dziewczecy) wieczor i po prostu przy okazji zaglosowac

Coz po prostu obiektywnie patrzac Zdzisiu jest bezapelacyjnie najlepszym kandydatem bo wiadomo ze wszystkie Zdziski to fajne chlopaki saNeema pisze:Zdzisław! Najwspanialszy Mister na świecie, jeśli on nie wygra to ja się chyba powieszę![]()

Ostatnio zmieniony 26 lip (wt) 2005, 00:09:46 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
Wicu patrz jak to te pozory mylą! 8O Ja to sobie cały czas myślałam, że Ty taki spokojny, kulturalny, cichy uczniaczek jesteś a Ty.....
a tutaj szalejesz jak sie ma! No proszę jak to z człowieka na necie wyłazi szydło z worka! Przestań już z tym piciem bo Cię do AA skieruję!! To jest forum szkolne!! 

Ostatnio zmieniony 26 lip (wt) 2005, 00:11:44 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.