Prawdę mówiąc film dość przeciętny (z tegoż punktu widzenia). Ale opowieść jest raczej niezwykła, zwłaszcza, jeśli dać wiarę, że to film based on a true story
Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
andy
- Ekspert

horror
To nie jest jakaś rewelacja z punktu widzenia tzw. "sztuki filmowej".
Prawdę mówiąc film dość przeciętny (z tegoż punktu widzenia). Ale opowieść jest raczej niezwykła, zwłaszcza, jeśli dać wiarę, że to film based on a true story
-
andy
- Ekspert

marketing polityczny
OK, polityki już może wystarczy, jak i pracy na dzisiaj. Pytanie mam jednak: nie pierwszy raz piszesz o Kobietach wulgarnie. Dzisiaj drugi raz, pierwszy, kiedy zaatakowałeś Zielonego Szerszenia.CASE pisze:Odpowiem Ci tak jak w dowcipie:" Czemu nie lubię kobiet? nie ufam niczemu co 5 dni krwawi i nie zdycha".
Kobiety nie mieszczą się w Twojej radykalnej, przepraszam, idealnej i słusznej wizji państwa? Nie ma tam dla nich miejsca? Ale dla homoseksualistów jest. No to moje "gratulacje". Ca za paranoja, gejom i lesbijkom jak najwięcej praw, a kobiety do garów?
Case, to wyjątkowo obleśny dowcipas, chyba, że Panie nie mają nic przeciwko takim wynalazkom?
-
CASE
- Ekspert

1. Zielonego trutnia to nie ja zaatakowałem, tylko on mnie (może ona, że tak się bulwersuje)
2. Ten dowcip to cytat z jakiegoś filmu, tylko nie pamiętam jakiego
3. Poziom moich dowcipów jest moją sprawą i to ja mogę co najwyżej zrobić z siebie durnia. I nikomu nic do tego. BTW nie chciałem nikogo urazić.
4. Ty mógłbyś się na żartach znać. Chociaż trochę.
2. Ten dowcip to cytat z jakiegoś filmu, tylko nie pamiętam jakiego
3. Poziom moich dowcipów jest moją sprawą i to ja mogę co najwyżej zrobić z siebie durnia. I nikomu nic do tego. BTW nie chciałem nikogo urazić.
4. Ty mógłbyś się na żartach znać. Chociaż trochę.
-
CASE
- Ekspert

Re: marketing polityczny
A to jest ewidentna prowokacja forumowych kobiet do ataku na mnieandy pisze:
Case, to wyjątkowo obleśny dowcipas, chyba, że Panie nie mają nic przeciwko takim wynalazkom?
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No baaa....... Miała być gaśnica, ale charakteeerek nie wytrzymał i dodał swoje prosto z serca! A co w sercu to na języku..... niestety!
No cóż prawdziwa kobieta....
Case to jakoś dziwnie się to Twoje uwielbienie objawia. Nie będę cytować bo zbyt mnie bolały tamte słowa! Ale Ty pamiętasz na pewno.......
Case to jakoś dziwnie się to Twoje uwielbienie objawia. Nie będę cytować bo zbyt mnie bolały tamte słowa! Ale Ty pamiętasz na pewno.......
-
CASE
- Ekspert

Poważnie aż tak? No, Happy, teraz to jest mi przykro i to cholernie i to na poważnie. Nadal niestety nie pamiętam o so chosi. t.seremet@wp.pl poproszę o link tudzież słowne wyjaśnienie.
-
sinar
- Loża WSR

Moze i ja dam jakiegos linka

Hehe no mi tez CASE pare razy zalazl za skore i wnerwil. Ale pozniej na spokojnie to czytajac zorientowalem sie ze to tylko jego specyficzne poczucie humoru
Zreszta pozniej czy to na zajeciach czy siedzac przy piwie zorientowalem sie ze jest w porzadku i tyle. Zreszta probowalem Ci to Happy chyba wtedy tlumaczyc.
No ba ale kiedys np. podobnie notorycznie wnerwial mnie Hav
Hehe a dzis...
To jest tylko kwestia poznania czlowieka i tyle 
Hehe no mi tez CASE pare razy zalazl za skore i wnerwil. Ale pozniej na spokojnie to czytajac zorientowalem sie ze to tylko jego specyficzne poczucie humoru
No ba ale kiedys np. podobnie notorycznie wnerwial mnie Hav
-
zielonyszerszen
- Loża WSR