Pożal się światu!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Dobry kierowca? ten co nie mysli tylko o sobie ale tez o innych? uwaza na drodze nie mysli o dupie maryji jest skupiony caly czas? nie wykonuje cwaniackich manewrów ktore nie jest fair wobec innych itd..poza tym dobry kierowca to doswiadczony kierowca. to tyle jak dla mnie... problem w tym ze nawet najlepszy kierowca moze miec gorszy dzien albo nie zauwazyc czegos i tym samym spowodowac tragedie.
-
- Początkujący(a)
Wyścigi ?? Hah..
http://www.youtube.com/watch?v=DRoKKMdInPU
mogę ci jeszcze zaspamowac setkami filmików z rajdów wszelkiego rodzaju
http://www.youtube.com/watch?v=DRoKKMdInPU
mogę ci jeszcze zaspamowac setkami filmików z rajdów wszelkiego rodzaju

-
- Czasami coś napisze
Heh, nie musisz spamować. Wszelkiego rodzaju dzwony i dachy są normalne przy tego typu sporcie. Niektórzy wychodzą bez większych obrażeń, jedni giną. Taki sport. Nie powiesz mi, że np. Colin McRae był złym kierowcą, a wiesz ile dzwonów zaliczył? Sama nie wiem, bo ciężko to zliczyć, choć prawdopodobnie jest/był rekordzistą.
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
Ja byłam ostatnio u fantastycznego, polecanego i chwalonego na forach dentysty, aby mieć pewność gdyż chodziło o ząbek jedynkę.
Nie zrobiła prawie nic, teraz ząbek jest wrażliwy na wszytko, co tylko mozliwe, a kasy wzięła tyle, że płakać się chce... nawet nie miałam tyle przy sobie i musiałam biec do bankomatu, bo płatności karta nie mieli !!
Grr...
Nie zrobiła prawie nic, teraz ząbek jest wrażliwy na wszytko, co tylko mozliwe, a kasy wzięła tyle, że płakać się chce... nawet nie miałam tyle przy sobie i musiałam biec do bankomatu, bo płatności karta nie mieli !!
Grr...

-
- Ekspert
Hm, 6 lat temu wizyta u dentysty? Troszkę za rzadko. Sam przegląd powinno się robić chociaż raz na 2 lata 
Moja mama jest technikiem dentystycznym i współpracuje z dentystami, w związku z tym zawsze chodzę do jedej dentystki, którą poleca mi Mama, nigdy nie narzekałąm. A idę głównie na kontrolę no i stara plomba mi się ukruszyłą, a z racji zawodu Mamy mam obsesję na punkcie ząbków
Nigdy nie poszłabym do warszawskiego dentysty, wolę jechać w rodzinne strony i mieć pewność, ze nikt mi nie zaklei niedoczyszczonego ząbka. Kiedyś mój kumpel zapłacił za borowanie i klejenie jakieś 250zł i po 2 latach musiał ząbka usunąć, bo miał tylko skorupkę wokół, a próchnica zjadła go w środku i zaatakowała korzeń
Ciężko znaleźć dobrego dentystę, przecież przeciętny człowiek nie wie jak to powinno być zrobione, czy jest do końca doczyszczone.. Trzeba ufać lub polegać na poleceniach. Ja wybieram to drugie 
Z żali mogę rzucić taki, że dziś jest chyba masakrycznie niskie ciśnienie, kawkę popijam i nic..

Moja mama jest technikiem dentystycznym i współpracuje z dentystami, w związku z tym zawsze chodzę do jedej dentystki, którą poleca mi Mama, nigdy nie narzekałąm. A idę głównie na kontrolę no i stara plomba mi się ukruszyłą, a z racji zawodu Mamy mam obsesję na punkcie ząbków

Nigdy nie poszłabym do warszawskiego dentysty, wolę jechać w rodzinne strony i mieć pewność, ze nikt mi nie zaklei niedoczyszczonego ząbka. Kiedyś mój kumpel zapłacił za borowanie i klejenie jakieś 250zł i po 2 latach musiał ząbka usunąć, bo miał tylko skorupkę wokół, a próchnica zjadła go w środku i zaatakowała korzeń

Z żali mogę rzucić taki, że dziś jest chyba masakrycznie niskie ciśnienie, kawkę popijam i nic..