Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Si zupelnie nie rozumiem jak moze byc bulwersujace stwierdzenie ze bedzie sodoma i gomora skoro ludzie jadacy ze szkoly maja po min. 19 lat. Jest jedna delikatna roznica zw. z forum otoz moze i rodzice je przegladaja, ale juz pewna osoba na pewno. Pomysl sobie jaka muka moglaby dopiero wtedy wybuchnac... Wiem to z autopsji od kogos kto tez nei potrafi spraw forum oddzielac gruba krecha od zycia i przenosi to w real czego mialem przyklad niecaly tydzien temu. Moze poprostu jeszcze nie miales okazji na taka sytuacje trafic stad te twoje oburzenie. Stad moje poparcie dla Happy. Ale tylko w tamtym przypadku, bo kasowanie jednak mi pewnego posta dot. startujacego na prezydenta tylko dlatego ze komus w szkole sie moze zrobic nei przyjemnie to bylo juz raczej cos na modle "czystej cenzury" i zachowania poprawnosci politycznej.
A co do modow itd. to moze powrocmy do zrodla. Cofnijmy uprawnienia kazdemu i zostawmy je tylko AZ. Jedyny czlowiek ktory prawie nei ingeruje na forum wiec gdyby tylko on je mial to na forum nei byloby zadnej praktycznie cenzury
A co do modow itd. to moze powrocmy do zrodla. Cofnijmy uprawnienia kazdemu i zostawmy je tylko AZ. Jedyny czlowiek ktory prawie nei ingeruje na forum wiec gdyby tylko on je mial to na forum nei byloby zadnej praktycznie cenzury

-
- Loża WSR
Hav no oczywiscie ze sie az tak nie zbulwersowalem. Zreszta pisalem o tym. Pomysl z AZ jest dobry. Pare razy widzialem tu go w akcji. Dzialal szybko i bezbolesnie. Niestety AZ nie ma chyba az tyle czasu na forum. A mi w tym poscie chodzilo o takie zasady zeby mody i admini nie byli tylko sobie sterem zeglarzem okretem. Oczywiscie ze zawsze bedzie to sprawa uznaniowa. Jednak dobrze by bylo zeby margines swobodnej interpretacji byl jak najmniejszy.
PS. A wracajac do tematu czy juz mowilem ze impreza mi sie bardzo podobala

PS. A wracajac do tematu czy juz mowilem ze impreza mi sie bardzo podobala

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Od wczoraj mam ochotę na ciężką pracę nad sobą
Może niedługo Hav zaczniesz codziennie wygłaszać maksymę "od jutra zaczynam nowe życie!" Brzmi bardziej optymistycznie, ale w zasadzie znaczy to samo co...
Havoc pisze:od dzisiaj nic mi sie nie chce![]()
-
- Loża WSR
"To co masz zrobić dzisiaj możesz zrobić jutro, a to co masz zrobić jutro nie rób tego wcale"
Takim oto zaloopowanym sposobem z mala pomoca dedukcji doszlismy do pewnego konsensusu dot. mojej przemiany Gustawa w Konrada ;]
*Text brzmi tak abstrakcyjnie i wirtualnie jak miejsce w ktorym sie znajduje... czyli pasuje
Od dzisiaj zaczne sie parac paranormalna poezja forumowa
Sławku nawet w defetyzmie mozna odnalezc optymistyczne nastawienie. Np. dla mnie New Order jest optymistyczne (wlasnei slucham plytki Get Ready dlatego mi sie dobrze pisze
) Wszak wszystko zalezy od podejscia do tematu 

Takim oto zaloopowanym sposobem z mala pomoca dedukcji doszlismy do pewnego konsensusu dot. mojej przemiany Gustawa w Konrada ;]
*Text brzmi tak abstrakcyjnie i wirtualnie jak miejsce w ktorym sie znajduje... czyli pasuje

Od dzisiaj zaczne sie parac paranormalna poezja forumowa

Sławku nawet w defetyzmie mozna odnalezc optymistyczne nastawienie. Np. dla mnie New Order jest optymistyczne (wlasnei slucham plytki Get Ready dlatego mi sie dobrze pisze

-
- Zaczyna działać