łooo... to dobrze seize że nie masz jej po swojej bo były by same gradobiciaseize pisze:... bo Naturę, to trzeba mieć po swojej stroniekiti pisze:Tylko co z tego ja swoje a pogoda swoje![]()
Wiosna. Lato. Jesień. Zima. I znowu wiosna...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
seize
- Loża WSR

Oj mylisz się Gosieńko, oj mylisz ... żadnego gradobicia... 8O
no może tylko czasem i przelotne.. jak już to bardziej burze i deszcz
Bo skoro dziś było takie piękne słonko i niebo, które nawet to Sizuś skomentował to ... hmm... pomyśl troszkę i skojarz : Sizuś miał dziś dobry humorek <-> pogoda była łada

no może tylko czasem i przelotne.. jak już to bardziej burze i deszcz
Bo skoro dziś było takie piękne słonko i niebo, które nawet to Sizuś skomentował to ... hmm... pomyśl troszkę i skojarz : Sizuś miał dziś dobry humorek <-> pogoda była łada
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

"Złośliwkujące", "lukierkowane" ee że co ja cie bardzo przepraszam ? 8OHappy pisze:Dobre! dobre! I rzadko spotykane! I skromniutkie. I z deczka złośliwkujące. I takie inne niż Sizuś!I takie lukierkowane.
I weź Ty mi potem mów jakieś pierdoły o tym, że ja za smętny jestem i mało radosny. Sobie kurde raz człowiek na jakiś czas pozwoli i od razu się go czepiają że coś nie tak i że w ogóle
SeIZe to widze ma prawo tylko do narzekania i to takiego "wykur..." bo wesołym to już nie