Pożal się światu!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Mnie też ciśnienie dobija i masakrycznie boli mnie głowa! Drugi dzień!
Nie lubię dentystów, nie dlatego, że się boję, tylko dlatego, że nie trafiłam na porządnego. Tzn. według poleceń trafiłam raz kiedyś - co mi zrobiła plombę to ona wypadła, później nawet mi drzwi nie otworzyła jak do niej przyszłam. Druga, też podobno dobra, tylko tak mnie wyleczyła, że jak było zimno to bolała mnie cała szczęka, o zimnych/gorących napojach przez kilka miechów mogłam zapomnieć ;/ Kiedyś miałam dobrą dentystkę, jak byłam mała dostałam metalową huśtawką z całej siły prosto w jedynki, uratowała mi zęby, ale teraz to ona chyba już nie żyje ;/
Nie lubię dentystów, nie dlatego, że się boję, tylko dlatego, że nie trafiłam na porządnego. Tzn. według poleceń trafiłam raz kiedyś - co mi zrobiła plombę to ona wypadła, później nawet mi drzwi nie otworzyła jak do niej przyszłam. Druga, też podobno dobra, tylko tak mnie wyleczyła, że jak było zimno to bolała mnie cała szczęka, o zimnych/gorących napojach przez kilka miechów mogłam zapomnieć ;/ Kiedyś miałam dobrą dentystkę, jak byłam mała dostałam metalową huśtawką z całej siły prosto w jedynki, uratowała mi zęby, ale teraz to ona chyba już nie żyje ;/
-
- Zadomowił(a) się
Gosja pisze:Ile emocji w tej wypowiedzi
Jakiś wykrzyknik by się przydał, chyba że i Ciebie ciśnienie zabija...
Co do dentysty, byłam w rodzinnych stronach i dałam 320 zł ;(
Zabijalo zdecydowanie, nawet kawa (ktorej praktycznie NIGDY nie pije) nie pomogla. Do tego czulam i czuje dalej, ze znowu mnie jakies grypsko bierze.
Co do dentysty...Nie mam zadnych urazow, mimo tego, ze nigdy nawet znieczulenia nie bralam. Natomiast mam do usuniecia jedna 6, tyle, ze zabiegowo- no i tego boje sie juz cholernie, wiec wybieram sie, wybieram, i wybrac nie moge.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
o kurde
no to współczuję sporo miałaś z tym roboty ;/
ja nażekam na nudę. Wszyscy znajomi pracują albo wyjechali albo strasznie daleko mieszkają więc dostaje pierd***a w tych czterech ścianach i już się nie mogę doczekać końca ferii
ja nażekam na nudę. Wszyscy znajomi pracują albo wyjechali albo strasznie daleko mieszkają więc dostaje pierd***a w tych czterech ścianach i już się nie mogę doczekać końca ferii

-
- Zadomowił(a) się