Impreza integracyjna ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
hej, z tym konkursem na marzannę to nie głupi pomysł! Marzanna reklamy, marzanna grafików, fotografów, filmowców, strategów, marzanna uczniów, nauczycieli itp.
A jak muzyka świata, to może stroje światowe też - różne rejony, różne stroje? Np góralskie, ale też jakieś afrykańskie, eskimoskie i takie tam inne.
A jak muzyka świata, to może stroje światowe też - różne rejony, różne stroje? Np góralskie, ale też jakieś afrykańskie, eskimoskie i takie tam inne.
-
- Zaczyna działać
ja mam już strój upatrzony i kombinuję tak, co bym się w nim mógł zaprezentować
a muza różnoraka chyba pomoże zebrać większą ilość osób
co do Marzanny... jak wiemy z konkursu piękności/osobowości kandydatek się wiele nie zgodzi, a trzeba byłoby głosować. może Marzannę po prostu wybrać spośród kadry?
trzeba się jeszcze tylko zastanowić, czy ma to być kara, czy nagroda, haha
choć lepiej miłe rzeczy mówić, zatem niechaj będzie to zaszczytne miano Marzanny WSR 2009 przyznane w ramach uznania
potem trzeba się będzie przyodziać w strój, założyć słomkowy wianek na głowę oraz umalować szpetnie
ale ile będzie radości 
zatem typować już na kogo głosy
żeby jednak się nikt nie poczuł dyskryminowany, jednocześnie oddajmy głos na Marzanna, albo męża Marzanny. potem się nie będą całować, więc kadra może odetchnąć 
i może tym razem nie wybierajmy Michała B.
znudził się już chłopak corocznie zgarniać nagrody popularności
dajmy szansę innym
!!

a muza różnoraka chyba pomoże zebrać większą ilość osób

co do Marzanny... jak wiemy z konkursu piękności/osobowości kandydatek się wiele nie zgodzi, a trzeba byłoby głosować. może Marzannę po prostu wybrać spośród kadry?

zatem typować już na kogo głosy

i może tym razem nie wybierajmy Michała B.

-
- Ekspert
IMPREZA PO-SESJOWA!!!
proponuję coś zoorganizować Drodzy Państwo
jesteśĶy po sesji, już jest spokój.. teraz można pobalować..
Droga Szkoło, Drodzy Słuchacze,
CO WY NA TO?![/quote]

CO WY NA TO?![/quote]
-
- Zadomowił(a) się
termin?
- tu gdybają o 21.03
ale jeśli będzie to jednak tam gdzie myślę - to termin padł inny, ale bliski temu
(co ujawnione zostanie później, przez Sławka)
tematyka - na razie jest "burza mózgów"
choć zmierza w kierunku wiosenno-pokarnawałowym
czyli wszystko i nic
hmm, trzeba wrzucać/narzucać swoje pomysły
później podda się głosowaniu
miejsce: oby te o którym była mowa...
może jutro się dowiem 
inne
przyodziać się w dobry humor, szykować kreację, trenować kondycję do...
wywyjasów
, wyspać się na zaś... itd. 
- tu gdybają o 21.03
ale jeśli będzie to jednak tam gdzie myślę - to termin padł inny, ale bliski temu

tematyka - na razie jest "burza mózgów"

hmm, trzeba wrzucać/narzucać swoje pomysły

miejsce: oby te o którym była mowa...

inne

przyodziać się w dobry humor, szykować kreację, trenować kondycję do...
wywyjasów

-
- Zaczyna działać
Re: IMPREZA PO-SESJOWA!!!
[/quote]Martusia B pisze:proponuję coś zoorganizować Drodzy PaństwojesteśĶy po sesji, już jest spokój.. teraz można pobalować..
CO WY NA TO?!
POPIERAM !!
-
- Zaczyna działać
termin: 21 marcapesca pisze:Dobrze, ja poproszę o całościowe podsumowanie Waszych 'złotych myśli', bo również się trochu pogubiłam...
Przedewszystkim poproszę:
- termin,
- tematykę,
- miejsce,
- i wszystko inszejsze![]()
![]()
tematyka: muzyka imprezowa
miejsce: to raczej szkola zalatwia, chodza sluchy. ale jak nie, to pie in the sky odpowiada nam
o wszystko innejsze pytac konkretnie

trza sie przebrac

-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
nie twierdziłem, że jest inaczejHappy pisze:Myślę Adamie, że rola mamy jest najwdzięczniejszą rolą jaka może się przydarzyć kobiecie. Własne dziecko nigdy o Tobie nie zapomni i zawsze będzie Ci wdzięczne za to co dla niego zrobiłeś, za to jak się dla niego poświęcałeś (nawet jeśli w okresach buntu będzie ci się wydawało inaczej). A inni ludzie zapominają o Tobie ...

napisałem jedynie, że jest tyle rzeczy do działania we współczesnym świecie, że rola kobiet się już nie ogranicza do pracy na roli i rodzenia dzieci

doskonale można pogodzić macierzyństwo z wieloma innymi aktywnościami. po mojemu. choć może się mylę, jako, że kobietą nie jestem i zostać nie zamiaruję

-
- Zadomowił(a) się
trzeba będzieAnnka pisze:(...)
A jak nic nie ruszy to zarządzimy okupację automatu, pikietę przed wejściem, oplakatujemy szkołę hasłami "Domagamy sie imprezy" itp.
Ewentualnie można dokonać jakiegoś porwania, ataku zbrojnego, marszu protestacyjnego, skandowania pod uczelnią itp.

bo w "Pie in the sky" zapewne - załatwiany, wolny termin - przeszedł nam koło nosa

Prezes upiera się przy "Parku" - czyli będzie w nd

pozostaje na przeprowadzić "małą" demonstrację

czyli przygotowujemy plakaty przez ten tydzień, oszczędzamy gardło...

-
- Zadomowił(a) się
a jednak...Annka pisze:nie!!! nie w parku!
Chcemy imprezy naszej, nie ogólnej. Co to za integracja?
Tak sie człowiek nawet nie przebierze, a nie wierzę, że Prezes złamie tradycję i przyjdzie bez superanckiego (jak zawsze) przebrania...
dlatego trzeba zrobić pikietę

zablokujemy automaty, WC, "palarnię",

-
- Czasami coś napisze
powiem tylko swoje skromne zdanie (mozecie je olac i miec w dupie)
odnosnie terminu 21 marzec
to termin gdzie jest duzo imprez organizowanych, ja sama mam juz 3 imprezy do woboru,a integracyjna byla by czwartą imprezą. Wybaczcie ale duzo ludzi moze miec podobnie, jest to pierwszy dzien wiosny , co za tym idzie moze sporo osob nie przyjsc bo wybierze wazniejsze imprezy tak jak ja mam priorytet urodziny siorki
odnosnie terminu 21 marzec
to termin gdzie jest duzo imprez organizowanych, ja sama mam juz 3 imprezy do woboru,a integracyjna byla by czwartą imprezą. Wybaczcie ale duzo ludzi moze miec podobnie, jest to pierwszy dzien wiosny , co za tym idzie moze sporo osob nie przyjsc bo wybierze wazniejsze imprezy tak jak ja mam priorytet urodziny siorki