Obrońca uciśnionej Happy...Kali pisze:no szczególnie takie "hej czy wiecie że już wróciłam....."
Czy wiecie, że....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
a mnie na przyklad bardziej interesuje czy Gosienka gdzies jedzie czy wraca do mnie niz to ze ktośkwatam ktoś ma urodziny swoje czy tez kota.Kali pisze:żaden obrońca, tylko to co napisała jest jakąś informacją. A to czy ktoś wrócił, czy gdzieś wyjechał to kuźwa nikogo nie obchodzi i jest informacją totalnie zbędną , bez obrazy. W czadzie takie rzeczy. I takich rzeczy się czepiajcie.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Śmiem twierdzić, że jest inaczej. Dlaczego? A temu, iż jest to przede wszystkim forum pewnej społeczności a nie portal z informacjami z kraju i ze świata. Dlatego wydarzenia i informacje i cała masa tak zwanych "pierdół" tycząca się społeczności oraz poszczególnych jednostek jest warstwą która silniej będzie się przejawiać niż zbiór suchych informacji oficjalnych ze świata.Kali pisze:A to czy ktoś wrócił, czy gdzieś wyjechał to kuźwa nikogo nie obchodzi i jest informacją totalnie zbędną , bez obrazy.
Forum WSR jako pierwszoplanowe zadanie w mojej opinii powinno mieć / ma informowanie o sprawach dotyczących społeczności - czy to spraw formalno-organizacyjnych czy też koleżeńsko-towarzyskich.
Stosując taką taktykę ze tu wyłącznie informacje zgodne z wizją założycielki tematu mają się pojawiać a reszta do 'Czadu' ma trafiać to ja ze swojej strony bym dodał, że ta informacja chyba też bardziej by pasowała do innego tematu; a mianowicie do "Rozmów o Polityce", ale to tylko moje małe nic nieznaczące zdanie. Dlatego, że wypowiadając rzeczy dotyczące np. <wstań> miłościwie nam rządzących <spocznij> zawsze mogą spotkać się z jakąś krytyką i trzeba to brać pod uwagę; bo możliwość krytyki to to co różni demokracje od totalitaryzmu.
-
- Loża WSR
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 5:10 pm
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 8:03 am
przegladnelam zaledwie kilka stron tego prestizowego topicu i co widze?! to co powyzej! oto jak założycielka traktuje swój prestizowy topic... krzyczy na nas ze pierdoly gadamy a sama co robi!? czy te powyzsze posty to coś "znaczącego dla świata kultury, gwiazd czy tez sztuki" czy tez traktują o wszystkim bardziej "od podworka - i to własnego!?". Pani założycielko... troche pokory w stosunku do "rzekomych pierdół" pisanych przez innych. I obrońco Happy czyli Kalisławie: nakrzycz tez na Happy ze nikogo nie obchodzace pierdoly pisze "_
Happy pisze:..., że pojutrze koncert moich ukochanych Depeszów!![]()
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 8:03 am
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 9:09 amHappy pisze:... że już za kilka godzin Depeche Mode zagra nam na Legii!!!
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 2:57 pmHappy pisze:..., że 2+2=4? 8O 8O 8O
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 4:25 pmHappy pisze:..., że Gdynia i Kali mają dziś dokładnie tyle samo postów? 1631 dokładnie...
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 7:14 amHappy pisze:..., że nasz Ursynów jest bardzo fajny?Dziś właśnie odbyłam wycieczkę rowerową miastoznawczą po Ursynowie. Bo do tej pory sporej jego części nie znałam. I bardzo fajna taka wycieczka. Odkryłam kilka nowych przyjemnych a wcześniej mi nieznanych miejsc. Np. kafejkę Łyk optymizmu...
Happy pisze:..., że myślałam, że dziś będzie zimniej? A nie jest aż tak źle. Tylko śpiąco...
przegladnelam zaledwie kilka stron tego prestizowego topicu i co widze?! to co powyzej! oto jak założycielka traktuje swój prestizowy topic... krzyczy na nas ze pierdoly gadamy a sama co robi!? czy te powyzsze posty to coś "znaczącego dla świata kultury, gwiazd czy tez sztuki" czy tez traktują o wszystkim bardziej "od podworka - i to własnego!?". Pani założycielko... troche pokory w stosunku do "rzekomych pierdół" pisanych przez innych. I obrońco Happy czyli Kalisławie: nakrzycz tez na Happy ze nikogo nie obchodzace pierdoly pisze "_
-
- Wyrocznia WSR
Przepraszam bardzo, ale ja założyłam topik właśnie w celu informacyjnym, żeby oprócz tego całego spamu dookoła odnaleźć coś bardziej istotnego i konkretnego. Mnie też bardzo denerwują narcystyczne posty piszące nic nikomu nie wnoszące bzdetki.seize pisze:Śmiem twierdzić, że jest inaczej. Dlaczego? A temu, iż jest to przede wszystkim forum pewnej społeczności a nie portal z informacjami z kraju i ze świata.

-
- Loża WSR
Oczywiscie ze Marszalek Sejmu (aktualnie "trzeci blizniak"). I to nie wg mnie Hapciu tylko wg Konstytucji (art. 131). No a kto jest trzecia osoba w Panstwie? Mam rozumiec ze dla Ciebie Pierwsza Dama albo ojciec Rydzyk (jesli juz posuwamy sie do politycznych wycieczek osobistych)? Czy moze jednak Marszalek Senatu...Happy pisze:Dla mnie to druga osoba po prezydencie, polityką jakoś za bardzo się nie interesuję. Także dla mnie jest tak. A co dla Ciebie drugą osobą w kraju mam rozumieć jest marszałek sejmu? Czy Donald Tusk?

A jezeli juz mowimy o tym co sie komu wydaje to ja mam odczucie ze Lech jest tylko marionetka w rekach Jaroslawa. I nie chodzi tu o to slynny meldunek "zadanie wykonane" ale o to ze prezydent nie ma swojego zdania. I troche jak papuga powtarza poglady swojego brata. Moge zrozumiec ze moze miec zal do niektorych partii choc jako glowa panstwa powinien byc wstrzemiezliwy i apolityczny. Ale upolitycznianie i totalna krytyka strajku lekarzy (ktorego bynajmniej nie popieram) nie przystoi prezydentowi. W zasadzie nie powinien ingerowac w sprawy biezace a jezeli to robi powinien posredniczyc i koncyliowac a nie zaogniac spory. Na tym koncze spamowac bo temat przynalezy bardziej do innego topiku.