Mikołajki w Warszawskiej Szkole Reklamy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
Nie twierdzę, że senq nie wie, co mówi i przyznaje, że robi bardzo fajne zdjęcia, ale jeśli o mnie chodzi to ja tam przyszłam na imprezę, czyli się pobawić. Nie wzięłam specjalnie swojego aparatu żeby znowu nie zająć się tylko pstrykaniem. Traf chciał, że dorwałam aparat yarlana, który trzymałam 1 raz w życiu w rękach i cos tam sobie pstrykałam żeby jakaś tam pamiątka była i w cale nie twierdzę, że te zdjęcia są dobrze wykadrowane, naświetlone itd.
Pragnę jeszcze dodać, że nie jestem żadnym zawodowym fotografem tylko uczniem 1 roku fotografii w Warszawskiej Szkole Reklamy.
No i doprowadziliście mnie to tego, że się zaczęłam tłumaczyć. Podobno winny się tłumaczy, ale czemu ja miałabym być winna temu, że są sobie fotki??
Ach idę spać, bo już późno.
Pozdrowienia dla wszystkich którzy mnie lubia i którzy się na mnie zawzieli.
Pragnę jeszcze dodać, że nie jestem żadnym zawodowym fotografem tylko uczniem 1 roku fotografii w Warszawskiej Szkole Reklamy.
No i doprowadziliście mnie to tego, że się zaczęłam tłumaczyć. Podobno winny się tłumaczy, ale czemu ja miałabym być winna temu, że są sobie fotki??
Ach idę spać, bo już późno.
Pozdrowienia dla wszystkich którzy mnie lubia i którzy się na mnie zawzieli.
-
- Loża WSR
Najlepiej przysiedli byscie Senq w szkole i porozmawiali o tych zdjeciach. Jezeli oczywiscie jest o czym i oboje chcecie. Sam mowiles ze forum nie jest idealnym miejsce na rozmowe o wszystkim i to chyba jest taki temat. Wiekszosc nas robaczkow to jest wdzieczna Neemie i Yarlanowi ze te fotki sa. Sa klimatyczne choc pewnie bardziej dla tych co byli niz nie. Nie mowiac juz o tym ze latwiej wtedy spojrzec na nie chlodnym okiem fachowca.
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
Zyrafko nie sprzeczajmy się juz, bo czuje, że ostatnio coś między nami zgrzyta.
Ja nie uważam, że wyglądasz na tych fotkach jak ciocia, klocia ale to normalne ze sceptycznie oceniamy zdjęcia, na których sami jesteśmy, ja mam tak samo.
A i proponuje żeby jednak używać nicków tak dla zachowania pozornej anonimowości

Ja nie uważam, że wyglądasz na tych fotkach jak ciocia, klocia ale to normalne ze sceptycznie oceniamy zdjęcia, na których sami jesteśmy, ja mam tak samo.

A i proponuje żeby jednak używać nicków tak dla zachowania pozornej anonimowości

-
- Ekspert
nieeee .... ja nigdy nie zmienie swojego nicku na inny
.
a co do wcześniejszego twojego posta, to OK- nie ma sprawy. Niech istnieje ta pozorna animowość. Hehe ... nie wiem czy zgrzyta cos ostatnio akurat w naszych relacjach ... tu bardziej chodzi chyba o moje ogólne przemęczenie- chodze rozdrażniona i przez to moge byc (nawet nieświadomie) złośliwa . Wiadomo, że nie podchodzi się do swoich zdjęć obiektywnie. A ja nie chcialam ,sie sprzeczać - tylko jakś tak wyszło .... ale już jest dobrze.

a co do wcześniejszego twojego posta, to OK- nie ma sprawy. Niech istnieje ta pozorna animowość. Hehe ... nie wiem czy zgrzyta cos ostatnio akurat w naszych relacjach ... tu bardziej chodzi chyba o moje ogólne przemęczenie- chodze rozdrażniona i przez to moge byc (nawet nieświadomie) złośliwa . Wiadomo, że nie podchodzi się do swoich zdjęć obiektywnie. A ja nie chcialam ,sie sprzeczać - tylko jakś tak wyszło .... ale już jest dobrze.

-
- Zawsze coś napisze