Semestr letni 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Wydaje mi się iż dzwonienie do ludzi w sprawie tego, że po zakończeniu roku mają złożyć indeksy byłoby już lekką przesadą... W innych szkołach skreślono by ich z listy i dodatkowo naliczono kary.
A ja po prostu na początku roku wywieszę listy osób, które zostały wpisane na II rok lub następny semestr i tych, którzy nie złożyli indeksu po prostu tam nie będzie. Będą musieli składać podania i zmagać się z biurokracją. Może to ich nauczy przestrzegania najprostrzych zasad!
A ja po prostu na początku roku wywieszę listy osób, które zostały wpisane na II rok lub następny semestr i tych, którzy nie złożyli indeksu po prostu tam nie będzie. Będą musieli składać podania i zmagać się z biurokracją. Może to ich nauczy przestrzegania najprostrzych zasad!

-
- Wyrocznia WSR
Uwaga!
Słuchacze WSR!
Przypominamy, że zmiana trybu nauki (np. z dziennego na zaoczny i odwrotnie) wymaga złożenia pisemnego podania do Dyrektora Szkoły a także umówienia się na indywidualną rozmowę z Dyrektorem Szkoły.
Trybu nie można zmieniać podczas trwania semestru. Jest to możliwe tylko i wyłącznie po zakończeniu danego semestru. Decyzja w sprawie zmiany trybu musi nastąpić przed rozpoczęciem kolejnego semestru. Podania takie na następny semestr muszą wpłynąć do dnia 15 września 2006 r.
Uwaga! Aby ubiegać się o inny tryb nauki nie można mieć żadnego warunku!
Powyższe warunki obowiązują także w przypadku zmiany specjalizacji! Uwaga! Należy w tym przypadku zaliczyć różnice programowe!
Informujemy, że powyższe zasady wynikają z faktu, iż w ramach WSR funkcjonują dwie odrębne szkoły, które prowadzą dwie różne dokumentacje!
Słuchacze WSR!
Przypominamy, że zmiana trybu nauki (np. z dziennego na zaoczny i odwrotnie) wymaga złożenia pisemnego podania do Dyrektora Szkoły a także umówienia się na indywidualną rozmowę z Dyrektorem Szkoły.
Trybu nie można zmieniać podczas trwania semestru. Jest to możliwe tylko i wyłącznie po zakończeniu danego semestru. Decyzja w sprawie zmiany trybu musi nastąpić przed rozpoczęciem kolejnego semestru. Podania takie na następny semestr muszą wpłynąć do dnia 15 września 2006 r.
Uwaga! Aby ubiegać się o inny tryb nauki nie można mieć żadnego warunku!
Powyższe warunki obowiązują także w przypadku zmiany specjalizacji! Uwaga! Należy w tym przypadku zaliczyć różnice programowe!
Informujemy, że powyższe zasady wynikają z faktu, iż w ramach WSR funkcjonują dwie odrębne szkoły, które prowadzą dwie różne dokumentacje!
-
- Wyrocznia WSR
Szykuję właśnie Niezbędnik słuchacza WSR. Światłe umysły proszę o składanie w tym miejscu pomysłów co w takim niezbędniku powinno się znaleźć. Co dla mnie może być jasne jak słońce a dla innych niekoniecznie.
Liczę tu zwłaszcza na pomysły przewodniczących oraz osób, które miały z czymś problemy...
Dziekuję za współpracę!
Liczę tu zwłaszcza na pomysły przewodniczących oraz osób, które miały z czymś problemy...
Dziekuję za współpracę!
-
- WSR Guru
ja tam w sumie nie wiem w czym ci pomóc bo dla mnie było i jest jak najbardziej wszysko jasne. Może trzeba przyjęcie do szkoły uwzględnić sprawdzeniem dojrzałości psychicznej, i tych którzy się okażą dziećmi zobligować do przychodzenia z rodzicami kiedy to trzeba będzie podjąć jakąś decyzję i na wywiadówki
to by był chyba tak naprawdę najlepszy pomysł żeby uniknąć problemów. Lub wprowadzić ostrzejsze przepisy rygorystyczne takie jak na prawdziwych szkołach wyższych gdzie sie nie chrzanią z takimi osobami, i to dopiero nauczy je odpowiedzialności w życiu.