CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No to pierwsze wieści dla jak widze "zainteresowanych"
"Roman Giertych obejmie jutro fotel ministra edukacji narodowej. Nieoficjalnie wiadomo, że na wszystkie stanowiska wiceministrów zostaną powołane osoby z LPR, związane z Młodzieżą Wszechpolską."(IAR)
Źródło : MEN: Giertych planuje wymianę wszystkich wiceministrów
Ja przyznam ze z checia poczekam i zapoznam sie z majacym niedługo być programem zmian w edukacji, które "zapobiegną narkotykom, przemocy, pozwolą formować nowe pokolenie Polaków"

"Roman Giertych obejmie jutro fotel ministra edukacji narodowej. Nieoficjalnie wiadomo, że na wszystkie stanowiska wiceministrów zostaną powołane osoby z LPR, związane z Młodzieżą Wszechpolską."(IAR)
Źródło : MEN: Giertych planuje wymianę wszystkich wiceministrów
Ja przyznam ze z checia poczekam i zapoznam sie z majacym niedługo być programem zmian w edukacji, które "zapobiegną narkotykom, przemocy, pozwolą formować nowe pokolenie Polaków"

-
- Loża WSR
A ja właśnie zauważylem, że jedno z założen [<ON>] (vII) - które swoja drogą były kiedyś przekazane Sławkowi (okolice końca kwietnia 2005) - "sukcesywnie" jest jakby wprowadzane w życie.
Myśle tutaj o :
A dziś ... dziś dotarłem do adresu : http://www.ssw.reaktywni.pl/ - który jak widze staje się swego rodzaju uzupełnieniem działu w GaleriiWSR - byc moze nawet mającym być ważniejszym - i jest takim wlasnie "ogniwem łączącym".
Szkoda tylko ze od tamtej do tej pory nic o tym nie wiedziałem
Myśle tutaj o :
Cytat z założen zebranych [<ON>] (vII) z dn. 26.04.2005"Działania grupy:
na polu stricte internetowym
[...]
- stworzenie/ rozbudowanie strefy 'portfolio' - prywatne mini-serwisy prezentujące dokonania słuchaczy
- stworzenie strony zbiorczej (...) która byłaby ogniwem łączącym wszystkie portfolio - linki do indywidualnych stron z jakimś krótkim opisem/notką"
A dziś ... dziś dotarłem do adresu : http://www.ssw.reaktywni.pl/ - który jak widze staje się swego rodzaju uzupełnieniem działu w GaleriiWSR - byc moze nawet mającym być ważniejszym - i jest takim wlasnie "ogniwem łączącym".
Szkoda tylko ze od tamtej do tej pory nic o tym nie wiedziałem

-
- Bywalec