Najlepszy clip
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Metallica wogle ma fajne clipy - osobiscie to najbardziej podoba mi się "Until it sleeps" i juz wspomnaine "Unvorgiven" (takze druga część).
GnR zupełnie inna bajka. "Dont Cry" i "November Rain" zawsze ogladam jedno po drugim, tworzą dla mnie nierozerwalną całość.
Chciałabym wspomniec jeszcze o jednym bardzo pomysłowym teledysku obrazującym proces ewolucji człowieka - "Right here, right now" Fatboy Slim
GnR zupełnie inna bajka. "Dont Cry" i "November Rain" zawsze ogladam jedno po drugim, tworzą dla mnie nierozerwalną całość.
Chciałabym wspomniec jeszcze o jednym bardzo pomysłowym teledysku obrazującym proces ewolucji człowieka - "Right here, right now" Fatboy Slim
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec
Coz ja moge jedynie zacytowac swoje slowa z tematu, ktory juz wczesniej mial okazje sie tu znalesc ...

Korn i Metallica tez mieli kilka dobrych pomyslow, podobnie jak nin i marylin manson, moze jeszcze dorzuce tu kompletnie odjechane teledyski Petera GabrielaJa niepodwazalnie uwazam za dzielo doskonale teledyski Tool'a bez wyjatkow ... poprostu rewelacja. A w drugiej kolejnosci zaznaczam, iz dzien gdy wlaczam telewizor uwazam za swieto, gdyz taaaak czesto chce mi sie ogladac ta cala sielanke na tych wspanialych programach telewizyjnych (oczywiscie jestem tolerancyjny, z tym ze jest za duzy przesyt na hiphopy i inne densy i tak od rana do wieczora, wiec nie chce mi sie czekac na 5 minut kawalka, ktory moze trafi w moje uszy) Wyjatek stanowi MTV classic. Stosujac sie do klasyki, Pink Floydzi stworzyli dzila na miare geniuszu zarowno w clipach jak samej muzyce, warto zyc dla takich chwilA i Prodygy ma zajebiscie klimatyczne teledyski, to tyle sorry za wyraz, ale sie podniecilem.

-
- Czasami coś napisze