Moze nie popadajmy w przesademesje pisze:... jeżeli uraziłem waszą dume i'm sorry

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
ej, no. ja tu liczylem na jaks dyskusje. przeciez nigdzie nie napisalem ze sie na cos obrazam i tak samo oczekiwalbym z drugiej strony. temat dla mnie jest dosyc ciekawy wiec skoro sa tu fani phh to z checia bym porozmawial o tym. a styl mojego pisania moze sie wydawac ostry. ale zawsze jest to moje subiektywne zdanie i nie mowie ze nikt nie jest w stanie sprawic abym je zmienil, i dlatego licze na jakies ciekawe argumenty.mesje pisze:...jeżeli uraziłem waszą dume i'm sorry...
zalezy czego szukasz, czy latynoamerykanskich czy europejskich,mesje pisze:..bowiem okazują się nie tymi których szukałem..
nie widziałem ale jak nagrałeś chętnie obejrzę drogi panie seize, jeżeli zechce pan użyczyć mi kopiiseize pisze:A tak moze z inej beczki lecz jednak dalej w temacie rozwazan: Czy ktos z was ogladal rozdanie nagrod Nike? Co sadzicie na temat faktu iz cala ta telewizyjna 'gale' zakonczyl jakby wystep WSZ?
to rzuce kilkoma haslami nie tylko szybkie, moze cos ci sie spodobamesje pisze:Ato a cos jescze bardziej żywszego....................te są fajne ale ja szukamczegośc jeszcze bardziej