gdzie wyniki z technik sprzedazy dla I roku???!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Z tego co pamietam jestes z zaocznych wiec sytuacja jest zla ale nie beznadziejna. Angielski masz z przydzialu musisz sprawdzic w ktorej jestes grupie i o ktorej masz zajecia. Pozostaje Ci informatyka. Tu nie bedziesz mogl przebierac grunt zebys zapisal sie na najblizszym zjezdzie -pierwszym w listopadzie. A najlepiej wpadnij wczesniej (w tygodniu) do szkoly. Sprawdz w sekretariacie na co sa jeszcze miejsca i zapisz sie.
-
- Nowy(a)
cd......
wiekszosc z nas ma duzo "na glowie" a jednak wymagane sa od nas okreslone terminy pewnych rzeczy. skoro ktos uwaza, ze nie wyrobi sie w danym terminie to uwazam ze powinien chociaz wejsc na to forum i napisac zdanie (nie wierze ze w ciagu tylu dni nie znalazla sie 1 min czasu zeby to zrobic).pozatym nie sadze ze ktos chcialby sie uczyc do poprawki jeszce raz tego samego skoro (na swoim przykladzie) uwazam ze test poszedl mi niezle i go zdam, jednak zawsze moge sie mylic....a jak sie czujemy....riposta na twoja wypowiedz......ja czuje sie tak jakby wszystko inne bylo wazniejsze odemnie (i wielu innych) z grupy zaocznej.....
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Aha. Zawsze masz szanse na zjezdzie. Po za tym 2. rok ma pierszenstwo. A zapisac na minimum informatyke musi kazdy bo to nie hobby tylko "gardlowa" sprawa. Bez tego nie ma zaliczenia. Jesli sie nie udalo nie ma co cicho siedziec tylko to zglaszac do kompetentnych osob. Zreszta komu to ja mowie weteranowi
Znasz zasady 

-
- WSR Guru
-
- Nowy(a)
to juz qrwa przegiecie........
brak mi slow.moze dodam tylko ze milo jest sie czuc osranym przez szkole......integracja czy co tam jak zwal tak zwal sie juz skonczyla a na temat wynikow ciszzzzzzzzzzzza.
jako osoba dorosla czuje sie jakby ktos traktowal mnie jak smiecia.
i co smieszniejsze techniki sprzedazy: czyz nie mowi sie tam o wlazeniu "w duper" klientowi???czyz klient jest prawie najwazniejszy itp.my w pewnym stopniu klientami jestesmy a traktuje sie nas...............(cięcie)
jako osoba dorosla czuje sie jakby ktos traktowal mnie jak smiecia.
i co smieszniejsze techniki sprzedazy: czyz nie mowi sie tam o wlazeniu "w duper" klientowi???czyz klient jest prawie najwazniejszy itp.my w pewnym stopniu klientami jestesmy a traktuje sie nas...............(cięcie)
-
- Nowy(a)
A ja mam jeszcze małe pytanko. Czy forum jest tylko dla wymiany informacji miedzy uczniami czy mozemy sie tutaj dowiedziec czegos konkretnego od np.wykładowców?
Bo może my nie powinniśmy oczekiwac tutaj żadnych informacji - tylko od razu na słuchawce od telefonu wisiec i do sekretariatu dzwonic.Albo najlepiej zrobic troche kilometrów i sie osobiscie w szkole pojawic - nie tylko w czasie zjazdów. Jesli tak to cały temat jest do wycofania.
I tylko jedno małe przypomnienie - to sam S.W. - osobiscie mówił,ze wyniki bedą podane w necie.Ale moze był juz wtedy zmęczony,bo to niedziela była i wieczór sie zbliżał....
Bo może my nie powinniśmy oczekiwac tutaj żadnych informacji - tylko od razu na słuchawce od telefonu wisiec i do sekretariatu dzwonic.Albo najlepiej zrobic troche kilometrów i sie osobiscie w szkole pojawic - nie tylko w czasie zjazdów. Jesli tak to cały temat jest do wycofania.
I tylko jedno małe przypomnienie - to sam S.W. - osobiscie mówił,ze wyniki bedą podane w necie.Ale moze był juz wtedy zmęczony,bo to niedziela była i wieczór sie zbliżał....