Choinka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
(I o to chodzi-Yarlan! I o to chodzi...) A co do drugiej sznooorowki ,mam zamiar powiesic ją na choince krakowskiej(Rynek główny).I obie te sznooorooowki -jedna w Wa-wie,druga w Grodzie Kraka symbolizować będą odwieczna tesknotę ludzi spokojnych , dobrej woli , za pojednaniem kiboli Legii z kibolami Wisły (sznooorooowka z obowia sportowego!!!!)-A wtedy to juz naaapeeewno będzie symbolizowało...koniec świata!!!
hi hi hi hhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
P.S-Nie ćpam[
] 
hi hi hi hhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

P.S-Nie ćpam[

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To byłem ja
To ja wyrzuciłem tę sznurówkę do kosza na śmieci. Oczywiście nie byłem świadom, że ma dla kogokolwiek takie znaczenie i że taka (trochę naciągana, ale inteligentnie przedstawiona) symbolika jest z nią związana. Po prostu wyobraziłem sobie naszą choinkę obwieszoną sznurówkami, papierem toaletowym (nawet czystym), biletami autobusowymi (choćby dopiero co skasowanymi) , skarpetkami (choćby upranymi), prezerwatywami (choćby prosto z kiosku) i innymi tego typu przyrządami i zrobiło mi się smutno. Więc ponieważ wolę kiedy mi nie jest smutno - zdjąłem tę sznurówkę. Rozumiesz?
Może nie miałem racji. Bo pod koniec czynnosci wyrzucania sznurówki do kosza przypomniał mi się stary slogan wykorzystywany przed laty do promocji naszej szkoły: "Wszystko może być wszystkim".
Może nie miałem racji. Bo pod koniec czynnosci wyrzucania sznurówki do kosza przypomniał mi się stary slogan wykorzystywany przed laty do promocji naszej szkoły: "Wszystko może być wszystkim".