Jeszcze raz pisze dla tych co nie doczytali. Zajecia sa bardzo fajne i warto na nie chodzic.
A to ze fotografa sobie swojego wezme to chyba moja sprawa.
Czy tu juz nie mozna swojego zdania wyrazic na jakikolwiek temat?
Kurs wizażu, jego baner i sposób fotografowania
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
może ostygnijcie toszkę drodzy oponenci - rzeczywiście, uczestniczki kursu ponieważ płaciły chyba jakieś 20% jego wartości zostały poinformowane, że zdjęcia będą wykorzystywane do celów marketingowych - ale to czujący ludzie, więc jesli mają jakiekolwiek obiekcje, niech to zgłoszą do redaktora strony mr andy a zdjęcia zostana z pewnością zmienione
co do swojego fotografa, to ma sens ale nie każdy ma takie możliwości jak mika
- tu mozna zobaczyć jak poza makijażem ważna role odgrywa dobre oświetlenie i sposób fotografowania (np. ustawienie głowy itp.)
ja również rano nie prezentuję się wspaniale, do tego mam płaską glowe jakby ktoś łopatą walnął z tyłu w łeb, trójkątną na dodatek, więc na bokach włosy sterczą jak u kozy na uszach, nalaną jak u komunistycznego prezydenta (20kg nadwagi) - i cóż z tego? jeśli ktoś potrafi to uczesać, to ma sens pokazać, jak wyglądało przed i po - mam dystans do samego siebie, choć rozumiem, że poniewaz nie jestem kobietą mogę widzieć sprawy z trochę innej perspektywy
PS
pozdrawiam szacownego cenzora senq
co do swojego fotografa, to ma sens ale nie każdy ma takie możliwości jak mika

ja również rano nie prezentuję się wspaniale, do tego mam płaską glowe jakby ktoś łopatą walnął z tyłu w łeb, trójkątną na dodatek, więc na bokach włosy sterczą jak u kozy na uszach, nalaną jak u komunistycznego prezydenta (20kg nadwagi) - i cóż z tego? jeśli ktoś potrafi to uczesać, to ma sens pokazać, jak wyglądało przed i po - mam dystans do samego siebie, choć rozumiem, że poniewaz nie jestem kobietą mogę widzieć sprawy z trochę innej perspektywy
PS
pozdrawiam szacownego cenzora senq