tematy prac dla strategów
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
mnie tez działa - a jesli nie masz uprawnień, to chyba coś przeoczyłes, gdy były nadawane - lub miales to w "D..." itd. używając Twojej terminologii
nie rozumiem dlaczego nazywasz ludzi probujacych pomoc idiotami i rzucasz "K..mi" - masz jakiś problem? moze zmień nicka na "mam problem", bo ta wizytówka póki co jest nie trendy a odstręczająca
A co do tematów sw jesli nie padnie tu satysfakcjonujaca Cie odpowiedz napisz do niego na emalię - adres to nazwisko + rozszerzenie korporacyjne lub wp pl - popros o pomoc i nie bedzie problemu
powodzenia i pozdrawiam
nie rozumiem dlaczego nazywasz ludzi probujacych pomoc idiotami i rzucasz "K..mi" - masz jakiś problem? moze zmień nicka na "mam problem", bo ta wizytówka póki co jest nie trendy a odstręczająca
A co do tematów sw jesli nie padnie tu satysfakcjonujaca Cie odpowiedz napisz do niego na emalię - adres to nazwisko + rozszerzenie korporacyjne lub wp pl - popros o pomoc i nie bedzie problemu
powodzenia i pozdrawiam
-
- Początkujący(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
tylko bez przemocy prosze, kazdy ma prawo do wypowiadania mysli w sposob nieskrepowany a naszym zadaniem jest pomoc w znalezieniu lepszej scierzki komunikacji - proste przesłanie - staramy nie odnosic sie do siebie wrogo - nie okreslac w sposob obelzywy ani celowo ani nieświadomie a jesli juz sie tak stanie mowimy sory i jedziemy dalej z innej beczki
jest blada to z pewnoscia równy gosc jest a ze sie troche niedospal i podmeczyl to i mial gorszą karme
życzymy w kazdym razie pomyslnych łowów i bez urazy
jest blada to z pewnoscia równy gosc jest a ze sie troche niedospal i podmeczyl to i mial gorszą karme
życzymy w kazdym razie pomyslnych łowów i bez urazy
-
- Ekspert
Żałuje (trochę), że to dodałem, bowiem
/1/ nie pisze się dodałęś
/2/ powinnaś raczej napisać "zaczęłam się martwić" a nie "zaczynałam"
To takie niby drobiazgi, ale w reklamie (na szczęście nie tylko w tej materii) bardzo istotne są tzw. wysokie kompetencje językowe.
/3/ wreszcie czułbym się fatalnie, gdybym był powodem zmartwienia mieze.
Może lepiej utnij sobie pogawędkę z dupa_jest_blada
Tymczasem ja na dziś kończę dłubanie w virtual reality.
Kolorowych snów (z Freddy Kruegerem
http://www.nightmareonelmstreet.com/
/1/ nie pisze się dodałęś
/2/ powinnaś raczej napisać "zaczęłam się martwić" a nie "zaczynałam"
To takie niby drobiazgi, ale w reklamie (na szczęście nie tylko w tej materii) bardzo istotne są tzw. wysokie kompetencje językowe.
/3/ wreszcie czułbym się fatalnie, gdybym był powodem zmartwienia mieze.
Może lepiej utnij sobie pogawędkę z dupa_jest_blada

Tymczasem ja na dziś kończę dłubanie w virtual reality.
Kolorowych snów (z Freddy Kruegerem

-
- Bywalec