O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 16 kwie (sob) 2005, 06:37:32
No to wywolales wilka z lasu Havok
Dla przypomnienia oceniamy avatary osobistosci (i to tych ujawnionych i powszechnie znanych) nie na same osobistosci. Moze trudno to oddzielic ale prosze przynajmniej probowac.
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 16 kwie (sob) 2005, 10:33:42
Oho no to mamy WSR-owa edycje Big Bother*

Chyba musze zaczac uwazac bo Wielkie Oko tudziez Gaunt, Beholder, czy tez wreszcie Obserwator patrzy( jejku jak w jakims bestiariuszu:D ) Jestem tylko ciekawy czy to Andy sie za tym kryjesz nowym "wcieleniem:

Bo jak tak to powiem ze av sygnaturka i nick pasuja genialnie do Ciebie
*tak tak to nei literowka Wielki Przeszkadzacz patrzy

-
andy
- Ekspert

autor: andy » 16 kwie (sob) 2005, 11:25:07
andy pisze:Zupełnie inaczej rzecz wyglądałaby, gdyby pod uwagę została wzięta cała kadra.
hehe no to Andy pokaz mi avatary takich osobistosci jak p. Syrowatko, Piwocki, Kwiecien, czy tez wreszcie Dominika itd. ...
Miałem na myśli głosowanie na wykładowców, a nie avatary. Wydaje mi się, że to chyba jasno z kontekstu wynika
A to ze masz najmniej glosow powinienes chyba raczej odebrac jako znak ze moze czas odstrzelic sobie jakiegos fajnego ava zamiast mydlic tu oczy tym ze do kadry nei nalezysz.
Nie powiedziałem, że do kadry nie należę, co z Twoją percepcją tekstu? Zaś co do avatara - za bardzo się z sobą zżyliśmy, rozstanie byłoby zbyt bolesne
Wiesz ja nie dostaje kasy od WSR ja ja place wiec sie do kadry nei zaliczym w przeciwienstwie do Ciebie

Ale ostro pojechalem

Mam wrażenie, że, w rzeczy samej, ostro pojechałeś, ale jeśli chodzi o "surrealizm" - osobliwie zdania ostatniego. Sformułowałeś komunikat, którego nie da się chyba jednoznacznie odczytać.
-
andy
- Ekspert

autor: andy » 16 kwie (sob) 2005, 11:43:22
sinar pisze: Co do ankiety o wykladowcach to bedzie ona w czerwcu zeby tak jakos podsumowac rok. Wszystkich w takiej ankiecie bedzie mi trudno umiescic Andy.
Nie można wykluczyć, że na tę okoliczność OBOK (Ośrodek Badania Opinii Konsumentów) dostanie drugie w historii już zlecenia od SRU (Stowarzyszenia Radośnie Usposobionych)
Przypomnijmy: pierwsze dotyczyło postrzegania Św. Mikołaja, prezentacja wyników odbyła się przed Bożym Narodzeniem w sali nr 7 w WSR.
Myslalem raczej o nominacjach (choc wiem oczywiscie ze nie jest to system doskonaly). No chyba zebys Ty albo AZ jakos mnie w tym wzgledzie wsparli. Chodzi albo o zwiekszenie odpowiedzi w ankiecie (na razie jest zdaje sie 10) lub umieszczenie takiej specjalnej ankiety na stronie glownej jak to bylo juz kiedys. A to jest w ogole bardzo fajna opcja o ile udaloby sie to tam znowu zaimplementowac i w ogole zmiescic.
Chyba nie powinno być problemu. Ta ankieta elektroniczna chyba "gdzieś" istnieje, sądzę, że Andrew Z. może ją wrzucić. Musielibyście zaproponować termin, i oczywiście powinniśmy porozmawiać z Andrew before.
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 16 kwie (sob) 2005, 13:10:17
A ja jestem....a ja czuwam.....a ja patrzę......
Raz dwa trzy....Baba Jaga patrzy!
Havok....kombinuj dalej!
-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 16 kwie (sob) 2005, 15:01:30
Dziękuję i gratuluję wszystkim, którzy oddali głos na mojego avatara - macie naprawdę wyrobiony gust i nadzwyczajnie rozwinięte wyczucie estetyczne!

(mieze & Yvonne - thanks a lot)
Ostatnio zmieniony 16 kwie (sob) 2005, 15:02:43 przez
s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 16 kwie (sob) 2005, 15:02:31
OMG nie wiem female or male

? Musze miec jakas podpowiedz

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 17 kwie (ndz) 2005, 00:50:12
Nie będzie żadnych podpowiedzi!
Szare komórki do pracy!
Zwoje myślowe odpal!
Havoczku kombinuj dalej.....
Mamy czas.......
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 17 kwie (ndz) 2005, 00:52:48
Pewnie tylko Dumna Matka się domyśli jak zwykle!
Pozdrawiam siwe włosy!
Nie podpowiadajcie tylko!
Hav sam musi na to wpaść!!
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 17 kwie (ndz) 2005, 02:31:38
Siwe wlosy - boszz toż to przeciez przeciez Malenstwo - to musiala byc wina zlego oswietlenia i tyle

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 17 kwie (ndz) 2005, 02:43:57
Wielkieoko pisze:Pewnie tylko Dumna Matka się domyśli jak zwykle!
Pozdrawiam siwe włosy!
Nie podpowiadajcie tylko!
Hav sam musi na to wpaść!!
Dlaczego odnosze wrazenie ze wszyscy Cie znaja oprocz mnie... Sposob wyslawiania sie jakos mi sie kojarzy raczej z plcia przeciwna, chyba zaden facet nie uzywa zdrobnien w stosunku do innego

idac dalej Hav mowila do mnie tylko jedna dziewczyna mianowicie Evenstar ale ona nei zna Polskiego bo jest z US, zna sie z Alicja wiec to ktos jej znajomy [proces dedukcyjny mi wreszcie zatrybil

] dalej nick wskazuje raczej na kogos kto bywa na forum czesto, tylko jako obserwator, hehe jak sama nazwa nicka wskazuje, btw. to ktos kto wie o tym ze moge sie domyslac calej sytuacji bo inaczej nie byloby takiej zabawy

mam nieodparta pokuse na tym etapie przemyslen strzelic calkiem sensowna jedna osobe ale sie powstrzymam i zapytam Cie najpierw z czym Ci sie kojazy

SPIK? sesesese Reszta sza to zadanie pozostawiam naszej obserwatorce

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 17 kwie (ndz) 2005, 02:47:55
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 17 kwie (ndz) 2005, 19:39:48
Wcieleń na pewno mam wiele! No nareszcie, długo to trwało! Ale w pocie i znoju doszliśmy do celu!Aaa a SPIK kojarzy mi sie z jakąś szkołą, z którą miałem do czynienia jakiś czas temu.... jakies magistery tam chyba były grane czy cuś!
Pozdrawiam!
Do jutra!
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 kwie (pn) 2005, 00:13:34
mial
em? Myslalem sorki bylem nawet pewny ze to Dominika sie ukrywa pod tym nickiem ale skoro do zobaczenia do jutra to..... oznacza ze jutro sie widzimy

a to oznacza grafika albo SR. Hmm nie nei poddam sie

Dojde do tego kto sie kryje pod maska obserwatora. Skoajrzenia ze SPIKiem correct

so Dominika mi pasuje

z tego co wiem to tylko ja i Ona tam chodzilismy ale nie koniecznie.......moge czegos o dziwo nei wiedziec

moj wywiad mi zle zadzialal
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 18 kwie (pn) 2005, 10:17:50
Tiaa..... a lekcje juz odrobione??