Co po WSR?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 08 lip (pt) 2005, 21:36:59

:D choc jam nie skonczyla tej zacnej szkoly, ale ...wiele mnie nauczono tu i juz od prawie 2 latek korzystam z tej wartosciowej, praktycznej wiedzy w jednej z sieciowek warszawskich. na Akademiach wyzszych nie uzyska sie takiej wiedzy tajemnej jak tu.
wielkie dzieki Tym ktorzy tu ucza :D , wiele bledow mnie ominelo i chyba o to tu bryka by uczyc sie na upadkach innych a nie swoich

Niech Wam ziemia lekka bedzie :wink: :!:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 08 lip (pt) 2005, 23:22:28

O Mi to Ty zyjesz 8O ;)

No wlasnie czasem jest wlasnie tak ze reklama chapsnie i wessie nam kolege lub kolezanke ze szkoly zanim ja jeszcze skoncza i o tyle ich widzielismy. Podobnie bylo zdaje sie z Vilkiem

PS. Hoho nawet przez gadu nie gadasz :lol: Dobrze Mi ze na forum 2x do roku okolo Wielkiej Nocy wpadniesz ;) :D Milej pracki i niech Moc bedzie zawsze z Toba :)

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 08 lip (pt) 2005, 23:34:27

jestem zawsze :wink: myslami,
co po niektorych w tej szkole nauczyla sie, tak na ucho, ze praca to nie wszystko :wink: liczy sie pasja i jej wlasnie uleglam :wink:
:D

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 08 lip (pt) 2005, 23:46:08

a tak na marginesie jeszcze , teraz moze na tym lewym dla odmiany :wink:

JAK NIE MA ISKRY TO NIE MA ZADOWOLENIA, NIE ZATRACAJCIE SIE KASA TO NIE WSZYSTKO, TO TYLKO PUNKT WYJSCIA W SAMOREALIZACJI

wszystko kosztuje ( plotno, kompy, ksiazki . cdiki itd itd ) wiec trza dudki miec w kieszonce
jesli ktosik jest na spidzie, to bedzie wiedzial, ze kaska pomoze zafajczyc!

kasa to tylko srodek. trza wiedziec jak z niego zdzierac, a nie glodowac!!!!!
mowie o pasji, samorealizacji, fantazji, marzeniach itd.
ten kto mysli ze bez kasy wszystko sie da tylko trza wierzyc ten dupa :D

KASA to tylko srodek! reszta jest w nas, jak madrys to wykorzystasz to i nie bedziesz materialista, tylko realista!

ODPOWIEDZ