Cenzura na forum!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:10:10

Happy gdybys tak laskawie zerknela na avatara Keso to bys dopiero docenila stwierdzenie "Jestes zmeinny jak kobieta" :twisted: Ty tez mi robisz offtopicki!! I ja Cie z tego powodu nei "ŁÓCZE" co masz robic :P

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 lip (pn) 2005, 19:11:02

BigBrother pisze:Wypowiedź dotyczyła tylko tego, że niektóre posty są zbyt długie i ciężko się je czyta! Ale nie tylko tej osoby, ale również innych osób.
Dokladnie - sam zreszta odpowiedzialem na tamtego Twojego posta i odpisalem ze sam nie jestem lepszy - a zwlaszcza jezeli chodzi o owa "męczliwością" postów. Zdrowy dystans do samego siebie i nieco humorystyczne podejscie to podstawa mniejszej ilosci zbednych stresow i w tym wypadku zdrowej atmosfery na forum

BTW: Ja tez jestem za poprzednim nickiem czyli Kesonex [Keso]

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:18:25

Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę :wink: ) i mogę Was trochę pouczyć!
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....

Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:25:12

skoro mowa o manipulacji
ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum
to zapraszam Happy do tematu z nia bezposrednio zwiazanym
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2786.html

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 19:26:33

Happy pisze:Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę :wink: ) i mogę Was trochę pouczyć!
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....

Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"
Przepraszam co mialo znacyzc ociupinke starsza??Nie zebym sie czepail czy wtracal:)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 lip (pn) 2005, 19:32:17

Cenzura nie tylko Ciebie obruszyla zwlaszcza po tych roznych deklaracjach jakie przewijaly sie na forum odnosnie modyfikacji, usuwania i pochodnych.

Sadze ze w poruszonej przez Ciebie kwestii tamtego tematu - co teraz odbyl migracje w rejon zupelnie nie pasujacy do dzialu w ktorym sie znalazl - powinien wypowiedziec sie ten kto go tam przeniosl. Warto bowiem byloby znac powod co by bylo wiadomo na przyszlosc.

PS: Gdybys miala tutaj Happy wlaczona moderacje zawsze moglabys wyciac te posty ktora sa o nicku i oczyscic motyw glowny :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:35:51

W kwestii dobrego wychowania.... Uczono mnie zawsze, że kobiet się o wiek nie pyta..... Ale zajrzałam do Twoich akt, bo mnie zmyliłeś, że może jakiś starszy jesteś, ale nie nie ma tak dobrze.... 8) Młodszy! :wink:

Znowu odbiegliśmy nieznacznie od tematu...... Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać! :twisted:

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 19:39:49

Happy pisze:W kwestii dobrego wychowania.... Uczono mnie zawsze, że kobiet się o wiek nie pyta..... Ale zajrzałam do Twoich akt, bo mnie zmyliłeś, że może jakiś starszy jesteś, ale nie nie ma tak dobrze.... 8) Młodszy! :wink:

Znowu odbiegliśmy nieznacznie od tematu...... Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać! :twisted:
Ejjj zglaszam sprzeciw veto !!! Tak nei wolno!!!

Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!!

Obrazilem sie...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:41:03

Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać!
Jakie judzenie?? Seize przeciez dopiero co udowodnil ze jest Jehovym :P :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:45:23

Vasquez pisze:Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!! Obrazilem sie...
Nie obrażaj się tak szybko.... Gestia obrażania się od wieków należy do kobiet... (podobno). A czy mógłbyś mi przetłumaczyć z polskiego na nasze to słowo? A poza tym zaczynasz pisać jak inni panowie obecni na tym forum, że aż dzisaj potrzebowałam pomocy sw, żeby mi wytłumaczył o co Ci chodziło... jak prosiłeś mnie o to nakierowanie....

Znowu odbiegliśmy nieznacznie.............

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 20:49:20

Mowiac co znaczy ociupinke starsza??Przecie razem z nami sie bawilas piwo pilas wiec ja granic takowych nie znam a mowic szczerze fajna z ciebei dziewczyna i nie poznalem cie pierwszym rzucie oka wiec to chyba duuuuuzy komplement;)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 22:22:59

Jestem spod takiego znaku zodiaku co się wraz z wiekiem coraz młodziej wygląda.... Może to dlatego!? A poza tym prawie ciągłe przebywanie z młodzieżą odmładza.... zdecydowanie. Jest się trendy, jazzy i takie tam. Ale jak to mnie nie poznałeś? Trudno poznać kogoś kogo sie nie zna 8) A gdzieś tam się wypowiadałeś, że nie wiesz kto ja jestem! Ale za to fajna dziekuję :oops: choć doskonale o tym wiem! :lol: Jako sprzymierzeniec NC nie mogę grzeszyć skromnością! :wink:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 lip (wt) 2005, 09:48:49

Czary mary, hokus pokus! Wystarczy trochę dymu narobić i już wszystko wraca na swoje miejsce [jak być powinno]! :wink:
Praw natury się nie zmienia! Skoro coś znalazło się w jakimś miejscu to znaczy, że widocznie taka była tego karma i tam miało się znaleźć!
Podziękowania niewidzialnym [niewidzialnym rękom też] za powrót mojego syna marnotrawnego [chodzi o mój ulubiony topik oczywiście].... kimkolwiek oni są! 8)

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 19 lip (wt) 2005, 09:57:19

Powrot topicu nie oznacza jeszcze, ze sprawa jest zakonczona... :?
Kto nam zagwarantuje, ze taka sytuacja wiecej sie nie powtorzy :evil:
to wolne forum i obowiazuje na nim netykieta!
Powinni o tym pamietac i uzytkownicy i moderatorzy :?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 lip (wt) 2005, 10:16:55

Cenzurze mówimy: Stanowczo NIE!!!!

Precz z cenzurą!
Precz z manipulacją!
Niech żyje wolność słowa i myśli! 8)
No i już wszystko gra!
Wygarnęliśmy, będzie już dobrze! :lol:
Żyjmy i dajmy żyć innym!
Ale demagogią zajechało...... :wink: