O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:10:10
Happy gdybys tak laskawie zerknela na avatara Keso to bys dopiero docenila stwierdzenie "Jestes zmeinny jak kobieta"

Ty tez mi robisz offtopicki!! I ja Cie z tego powodu nei "ŁÓCZE" co masz robic

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 18 lip (pn) 2005, 19:11:02
BigBrother pisze:Wypowiedź dotyczyła tylko tego, że niektóre posty są zbyt długie i ciężko się je czyta! Ale nie tylko tej osoby, ale również innych osób.
Dokladnie - sam zreszta odpowiedzialem na tamtego Twojego posta i odpisalem ze sam nie jestem lepszy - a zwlaszcza jezeli chodzi o owa "męczliwością" postów. Zdrowy dystans do samego siebie i nieco humorystyczne podejscie to podstawa mniejszej ilosci zbednych stresow i w tym wypadku zdrowej atmosfery na forum
BTW: Ja tez jestem za poprzednim nickiem czyli
Kesonex [Keso]
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:18:25
Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę

) i mogę Was trochę pouczyć!
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....
Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:25:12
skoro mowa o manipulacji
ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum
to zapraszam Happy do tematu z nia bezposrednio zwiazanym
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2786.html
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 19:26:33
Happy pisze:Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę

) i mogę Was trochę pouczyć!
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....
Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"
Przepraszam co mialo znacyzc ociupinke starsza??Nie zebym sie czepail czy wtracal:)
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 18 lip (pn) 2005, 19:32:17
Cenzura nie tylko Ciebie obruszyla zwlaszcza po tych roznych deklaracjach jakie przewijaly sie na forum odnosnie modyfikacji, usuwania i pochodnych.
Sadze ze w poruszonej przez Ciebie kwestii tamtego tematu - co teraz odbyl migracje w rejon zupelnie nie pasujacy do dzialu w ktorym sie znalazl - powinien wypowiedziec sie ten kto go tam przeniosl. Warto bowiem byloby znac powod co by bylo wiadomo na przyszlosc.
PS: Gdybys miala tutaj Happy wlaczona moderacje zawsze moglabys wyciac te posty ktora sa o nicku i oczyscic motyw glowny

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:35:51
W kwestii dobrego wychowania.... Uczono mnie zawsze, że kobiet się o wiek nie pyta..... Ale zajrzałam do Twoich akt, bo mnie zmyliłeś, że może jakiś starszy jesteś, ale nie nie ma tak dobrze....

Młodszy!
Znowu odbiegliśmy nieznacznie od tematu...... Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać!

-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 19:39:49
Happy pisze:W kwestii dobrego wychowania.... Uczono mnie zawsze, że kobiet się o wiek nie pyta..... Ale zajrzałam do Twoich akt, bo mnie zmyliłeś, że może jakiś starszy jesteś, ale nie nie ma tak dobrze....

Młodszy!
Znowu odbiegliśmy nieznacznie od tematu...... Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać!

Ejjj zglaszam sprzeciw veto !!! Tak nei wolno!!!
Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!!
Obrazilem sie...
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 lip (pn) 2005, 19:41:03
Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać!
Jakie judzenie?? Seize przeciez dopiero co udowodnil ze jest Jehovym

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 19:45:23
Vasquez pisze:Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!! Obrazilem sie...
Nie obrażaj się tak szybko.... Gestia obrażania się od wieków należy do kobiet... (podobno). A czy mógłbyś mi przetłumaczyć z polskiego na nasze to słowo? A poza tym zaczynasz pisać jak inni panowie obecni na tym forum, że aż dzisaj potrzebowałam pomocy sw, żeby mi wytłumaczył o co Ci chodziło... jak prosiłeś mnie o to nakierowanie....
Znowu odbiegliśmy nieznacznie.............
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 18 lip (pn) 2005, 20:49:20
Mowiac co znaczy ociupinke starsza??Przecie razem z nami sie bawilas piwo pilas wiec ja granic takowych nie znam a mowic szczerze fajna z ciebei dziewczyna i nie poznalem cie pierwszym rzucie oka wiec to chyba duuuuuzy komplement;)
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 18 lip (pn) 2005, 22:22:59
Jestem spod takiego znaku zodiaku co się wraz z wiekiem coraz młodziej wygląda.... Może to dlatego!? A poza tym prawie ciągłe przebywanie z młodzieżą odmładza.... zdecydowanie. Jest się trendy, jazzy i takie tam. Ale jak to mnie nie poznałeś? Trudno poznać kogoś kogo sie nie zna

A gdzieś tam się wypowiadałeś, że nie wiesz kto ja jestem! Ale za to fajna dziekuję

choć doskonale o tym wiem!

Jako sprzymierzeniec NC nie mogę grzeszyć skromnością!

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 19 lip (wt) 2005, 09:48:49
Czary mary, hokus pokus! Wystarczy trochę dymu narobić i już wszystko wraca na swoje miejsce [jak być powinno]!
Praw natury się nie zmienia! Skoro coś znalazło się w jakimś miejscu to znaczy, że widocznie taka była tego karma i tam miało się znaleźć!
Podziękowania niewidzialnym [niewidzialnym rękom też] za powrót mojego syna marnotrawnego [chodzi o mój ulubiony topik oczywiście].... kimkolwiek oni są!

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

autor: visenna-chan » 19 lip (wt) 2005, 09:57:19
Powrot topicu nie oznacza jeszcze, ze sprawa jest zakonczona...
Kto nam zagwarantuje, ze taka sytuacja wiecej sie nie powtorzy
to wolne forum i obowiazuje na nim netykieta!
Powinni o tym pamietac i uzytkownicy i moderatorzy

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 19 lip (wt) 2005, 10:16:55
Cenzurze mówimy:
Stanowczo NIE!!!!
Precz z cenzurą!
Precz z manipulacją!
Niech żyje wolność słowa i myśli!
No i już wszystko gra!
Wygarnęliśmy, będzie już dobrze!