Nie chce mi się....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
No jasne, ja wybuchnę jak w końcu doczekam się poniedziałku i wyjazdu nad morzeHappy pisze:Łoj Mario jesli jesteś tym kim myślę, ze jesteś (a chyba tak jest) to masz też pewien zimowy znak zodiaku! A ten znak jest ogólnie baaardzo zrzędliwy i wszystko mu sie nie podoba i nic mu sie nie chce! Ale tu dobra informacja! Tylko do czasu! W pewnym momencie jak wybucha to staje się wulkanem energii! W postrąkach utrzymać go nie można! Życie zaczyna mu sie podobac na maxa! Zmienia się całkowicie! Znam takie przykłady!![]()

Wtedy to się dopiero będzie działo:D A jak wrócę to znowu nie będę miał siły bo będę wykończony

-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
I to jak zwykle dzięki mnie!
A wiecie Myszy i Maria, że różnicie się tylko jednym dniem urodzenia? Mario o dzień starszy..... To już mi się potwierdziło, że to ten o którym myślę, już wiem nawet kto to mysza....
No to Koziorożce styczniowe pozdrawiają Koziorożce grudniowe.....
Może jakiś topik wsparcia dla depresyjnych Koziołków założymy?
SW i Magda się dołączą.....

A wiecie Myszy i Maria, że różnicie się tylko jednym dniem urodzenia? Mario o dzień starszy..... To już mi się potwierdziło, że to ten o którym myślę, już wiem nawet kto to mysza....

No to Koziorożce styczniowe pozdrawiają Koziorożce grudniowe.....
Może jakiś topik wsparcia dla depresyjnych Koziołków założymy?
SW i Magda się dołączą.....
-
- Bywalec
-
- Ekspert
żywot Obłomowa
Jeśli tak jest istotnie polecam znakomity film Nikity Michałkowa "Pięć dni z życia Obłomowa" (to wersja łatwiejsza), albo pierwowzór literacki niejakiego Gonczarowa. (wersja nieco trudniejsza)Mariusz182 pisze:No żesz w mordę, ale nic mi się nie chce.......
P.S. Dzięki powieści Gonczarowa pojawił się termin "zespół Obłomowa", który (wg jednej z definicji) tak się tłumaczy:
apatia, lenistwo, hipochondria, spędzanie życia w łóżku. Archetypem jest tytułowy bohater powieści Gonczarowa.

Ostatnio zmieniony 21 lip (czw) 2005, 10:20:42 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
a jest ktos w szkole z 31 grudnia? bo jak nie to ja jestem najmłodsza (czym tu sie chwalic?) a potem od razu Mariuszek
hehehe
a tak w ogole ja nie jestem depresyjny koziołek tylko doupujący się koziołek www.doup.prv.pl

a tak w ogole ja nie jestem depresyjny koziołek tylko doupujący się koziołek www.doup.prv.pl
-
- Bywalec
Re: żywot Obłomowa
To może ktoś zechce napisać książkę o mnie?andy pisze:Dzięki powieści Gonczarowa pojawił się termin "zespół Obłomowa", który (wg jednej z definicji) tak się tłumaczy:
apatia, lenistwo, hipochondria, spędzanie życia w łóżku. Archetypem jest tytułowy bohater powieści Gonczarowa.

-
- Ekspert
Jestem pewien, że wniosłaby bardzo wiele, problem jest tylko taki, że Iwan Gonczarow nie żyje od 1991 roku.Mariusz182 pisze:To może ktoś zechce napisać książkę o mnie?Ale pewnie nie wniosłaby nic nowego, więc nie ma po co
-
- Bywalec
Dobra, to kto jest chętny żeby napisać o mnie powieść godną Literackiej Nagrody Nobla?andy pisze: Jestem pewien, że wniosłaby bardzo wiele, problem jest tylko taki, że Iwan Gonczarow nie żyje od 1991 roku.