O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 lut (sob) 2006, 01:09:03
O cześć Paola kupee miesiecy jzu Cie nei wiedzialismy na forum

Jak tam

? Zgadzam sie z Gosieńką ma racje i tyle.
-
Gość
autor: Gość » 18 lut (sob) 2006, 14:59:46
Gosienka, dzięki za rady

Tez ostatnio doszłam do wniosku, że ten profil mat.-inf. nie będzie najlepszym rozwiązaniem, bo nie chcę robić czegoś, czego nie lubię. Tak więc chyba odrzucę ta możliwość i zostanę między językowym a dziennikarskim. Przy tym językowym kieruję się podobnym wytłumaczeniem jak ty. Języki zawsze się przydadzą i chyba żałować nie będę. Tylko, że dziennikarski też mnie trochę kusi... Muszę się jeszcze poważnie zastanowić
Havoc No dzięki dzięki za miłe przyjęcie po takim długim czasie

Właśnie przeżywam (zresztą jak widać po moich postach) dylematy związane z moją przyszłością. Kurczę, mam wrażenie, że cokolowiek zrobię to będzie źle...
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 18 lut (sob) 2006, 16:47:03
Mysle ze najpierw powinnas spedzic w WSR te dwa lata. Nabierzesz zapalu do dzialania troche sie zmobilizujesz i potem wybierzesz dalej cos ciekawego w czym chcialabys juz siedziec. Reklama jest fajna branza mzoe czasami ciezkim kawalkiem chleba ale na pewno kierunkiem ktory d oczasu kiedy bedzie handel i potrzeba sprzedawania doputy reklama bedzie istniec. Kazdy potrzebuje reklamy jesli cche na rynku zablysnac takze wiesz latwiej sie pozniej przebranzowic niz na starcie od razu spedziec gdzies 5 lat a potem zalowac

Mysle ze to wystarczajacy argument albo przynajmniej jeden z tych ktore daja do myslenia

-
paula0000007
autor: paula0000007 » 18 lut (sob) 2006, 17:47:19
Havoc, to chyba była reklama WSR

Kto wie, może całkiem skuteczna

Tylko, ze jest to skzoła płatna i nie wiem czy będzie mnie stać. Ale co do studiów to zastanawiałam się też nad dziennikarstwem, bo gdyby mi się nie powiodło w reklamie to mogłabym spróbować robić coś w mediach. Może też bym się sprawdziła. Najbardziej to chciałabym, żeby moja praca nie była nudna. nie wyobrażam sobie typowej pracy w biurze, robiąc codziennie to samo. Chcę się przed tym uchronić.
A w ogóle to dzięki za pomoc
ps. Dalsze wskazówki od doświadczonych mile widziane

-
paula007
- Czasami coś napisze

autor: paula007 » 21 lut (wt) 2006, 19:01:40
Coś tu cisza od soboty
A tak tu zaglądam, żeby poinformować, że paula007 to paula0000007. Po prostu się zarejestrowałam tutaj