<<Bek tu Skul>> tanecznie!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

O dostępie do Forum naukowego WSR

Post autor: s_wojtkowski » 27 wrz (wt) 2005, 18:08:10

Swoisty offtopic: Dostęp do forum naukowego będzie przyznany wszystkim Słuchaczom I roku grup dziennych i zaocznych wrześniowych i październikowych bez żadnych dodatkowych próśb. Z automatu. W przyszłym tygodniu.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 27 wrz (wt) 2005, 18:10:20

Kali pisze:a czym to sobie trzeba zasłóżyć :?:
Trzeba być wzorowym uczniem i miec świadectwo z czerwonym paskiem! A ja znam takich uczniaków co obiecali, że pomogą chorej osobie [jednej z ulubionych w WSR] :wink: i na zakupy pójdą i nic! Sami niesłowni! :cry:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 wrz (wt) 2005, 18:13:44

No dobra juz nie bij nie gryz juz Hap ;) :D Tylko sie pytalem. Nikt nie chce zebys miala impreze z glowy i robila za jakiegos bramkarza czy Straznika ;) W takim razie jedna impreza mniej w kalendarzu szkoda :? Nie bylas to niestety nie wiesz czego zalowac :P Ja tam z 3 razy bylem. Byl swietny klimat. Ofiar w ludziach nie bylo. Coz skoro nie ma takiej mozliwosci w takim razie te impezki beda juz zyc tylko w mojej pamieci znaczy sie memory :lol:

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 27 wrz (wt) 2005, 18:21:03

Tak się składa nie wiem :roll: skąd ale znam tę chorą osobę i z tego co pamiętam to ta chora osoba odmówiła wszelkiej pomocy :x a teraz jeszcze oszukuje szczyt wszystkiego chamstwo i drobnomieszczaństwo :?

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Ciut o klimacie imprez w siedzibie WSR

Post autor: s_wojtkowski » 27 wrz (wt) 2005, 18:25:34

sinar pisze:Ja tam z 3 razy bylem. Byl swietny klimat. Ofiar w ludziach nie bylo. Coz skoro nie ma takiej mozliwosci w takim razie te impezki beda juz zyc tylko w mojej pamieci znaczy sie memory :lol:
Sinar! Mam nadzieję, że to prowokacja. Nikomu nie wolno zamordować szkolnych imprez WSR w jej własnej siedzibie! Są one ze względów organizacyjnych rzeczywiście trudne, ale warto ten trud z siebie wykrzesać. Klimat jest absolutnie absolutnie absolutnie niepowtarzalny. Czujecie to? Sączyć... soczek i tańczyć do upadłego w sali, w której oblało się egzamin z reklamy prasowej? Coś wspaniałego!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 wrz (wt) 2005, 18:32:12

wojtkowski pisze: Klimat jest absolutnie absolutnie absolutnie niepowtarzalny. Czujecie to? Sączyć... soczek i tańczyć do upadłego w sali, w której oblało się egzamin z reklamy prasowej? Coś wspaniałego!
Hehe no mam wlasnie nie uwierzysz ale mam wlasnie takie wspomienia :D I o to chodzi. Ciasto w 1. Sok winogronowy w 2. Pizza w 6. Parkiet w 3 (albo na korytarzu). Film w 5. Kurcze moze lepiej nie rozwijac tego tematu bo sobie i innym smaka narobie zawczasu :)

ginka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ginka » 30 wrz (pt) 2005, 08:25:14

wow!! widzę,że robi się imprezowo w WSRze!! sławku, czy to neew deep tak Was naciąga, czy to tak z własnej, nieprzymuszonej woli?? :wink: mus się w końcu pojawić! mam tylko nadzieję, że ta będzie lepsza niż pierwsza...
co do imprez w szkole, mam traumę po studniówce: sala gimnastyczna jako parkiet, druga w biesiadnych klimatach zabawy "przy stole", toalety pełne lasek pudrujących noski i jarających w ukryciu przy uchylonym oknie... nie wspominając DJ'a, ktory trzy razy pod rząd puścił "hey ya", bo zauważył, że ktoś nareszcie przyszedł tańczyć przy jego akompaniamencie... to były czasy!! :lol:

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 02 paź (ndz) 2005, 15:35:58

no to zajebiście. Bym przyszła na ta impreze, ale ostatnio nie często bywam na stronie WSR. Gdy jednak się zjawiłam i pytałam o "impreze" na ten weekend, to uzyskałam info, że nic się nie szykuje, że najprawdopodobniej w przyszly weekend. No super... jeżeli biba będzie teraz w pt, sob czy niedz to życze miłej zabawy, bo mnie ni będzie- mam zjazd u siebie na uczeloni... ehhhh ... czy ja juz nigdy nie wybiorę się na wsrowa dzampreze :/

inka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: inka » 02 paź (ndz) 2005, 16:05:53

ginka pisze:mam tylko nadzieję, że ta będzie lepsza niż pierwsza...
co do imprez w szkole, mam traumę po studniówce: sala gimnastyczna jako parkiet, druga w biesiadnych klimatach zabawy "przy stole",
Kurcze takie imprezki szkolne są najfajniejsze i nikt nie zdziera z ciebie kasy za napoje z %. Na moje szczęście nie było mnie w New Deep tym razem. Ta knajpa to horror leży na kompletnym zadupiu i jeszcze takie ceny mają tożto złodziejstwo w biały dzień(albo w ciemny wieczór) To ja już wole w szkole przynajmniej sama się za opatrze i za to co bym wydała w ND to kupie 3 razy tyle w sklepie. Sławku mam nadzieje że pomyślisz jeszcze
zanim znów się zdecydujesz na tą rudere. Owszem mają całkiem nietypowy wystruj i nawet sympatyczny ale troche opamiętania. Znam kilka fajnych miejsc gdzie jest sympatycznie a ceny do przyjęcia.

ginka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ginka » 04 paź (wt) 2005, 18:28:22

wierz mi, że moja studniówka była najdroższą, najnudniejszą i najdłuższą impreza mojego życia <minuta za minutą ciągnęły się i ciągnęły...>.nawet WSPOMAGACZE na nic się zdały, bo zapasy skończyły się za wcześnie! 8O
Co do neew deep, to byłam na pierwszej imprezie i wyszłam z niej ok. 23 :? <godzinę po zmianie dj'a>. jestem tolerancyjna jeśli chodzi o muzykę imprezową, ale są jakieś granice. kiedy rytm melodii staje się nie do uchwycenia, najlepiej zejść z parkietu... to tłumaczyłoby te pustki...

inka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: inka » 04 paź (wt) 2005, 19:02:57

ja mam dobre wspomnienia ze studniówki na szczęśnie.
A jeżeli chodzi o ND to też się zmyłam po 23 impreza była lipna. Mam nadzieje że następna będzie lepsza i tańsza.

Mysha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Mysha » 08 paź (sob) 2005, 15:16:26

mnie tam sie w new deepie tak srednio podoba :/ gdyby nie to ze to z WSR imprezka to bym tam w zyciu nie polazla hehe ale ostatnio bylo znosnie :D

ODPOWIEDZ