O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Freud
- Czasami coś napisze

autor: Freud » 21 paź (pt) 2005, 21:18:49
-
rika
- Początkujący(a)

Ja juz nic z tego nie rozumiem

Oddalam na plytce strone i hasla do encyklopedii. Plytka byla podpisana. W dniu nastepnym wyslalam mailem linki do topikow i newsow. Maila tez podpisalam. Nie rozumiem czemu nie zostala oceniona moja praca??

prosze o wyjasnienie, bo nie wiem czemu tak sie stalo.
-
POwIEr
- Czasami coś napisze

autor: POwIEr » 21 paź (pt) 2005, 22:02:59
mnie tez nie ma

-
willy
- Czasami coś napisze

autor: willy » 21 paź (pt) 2005, 22:17:25
No własnie... Ja też nie widzę swojego nazwiska, a podpis był. Zagineliśmy w akcji

.
-
Kozax
- Początkujący(a)

autor: Kozax » 21 paź (pt) 2005, 22:31:42
Panie Andy wiec moze napisal by pan kto w czym zawinil i nikt by sie niemartwil dlaczego jego pracy niema. Moze wystarczylo by ktos podpisal....
-
willy
- Czasami coś napisze

autor: willy » 21 paź (pt) 2005, 23:14:03
Ja moge podac linka do stronki nawet. Lezy juz od jakiegos czasu na serwerze

. Wymaga coprawda jeszcze drobnych kosmetycznych pieszczot, ale chyba nie jest najgorzej. Aha... Oczywiscie by nasiakla merytoryka potrzeba wiecej czasu

-
BateaU
- Początkujący(a)

autor: BateaU » 22 paź (sob) 2005, 02:35:34
Zapodawaj linka meeen

-
Madeleine
- Czasami coś napisze

autor: Madeleine » 22 paź (sob) 2005, 21:41:13
Ja mam takie pytanie. Co maja zrobic te osoby (z pierwszego roku), ktore nie przyniosly stronki? Czy nastepny termin jest do ustalenia, jest odplatny czy moze jest w lipcu...?
Mozliwe, ze gdzies mi to umknelo, ale prosilabym o odpowiedz

-
Kony
- Czasami coś napisze

autor: Kony » 22 paź (sob) 2005, 22:39:02
Nastepny termin bedzie jeszcze ustalony.Bedzie wywieszka przed sekretariatem.A na pewno bedzie odplatny (25 zl).

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 23 paź (ndz) 2005, 14:09:26
poprawka bedzie prawdopodobnie w tym samym czasie co sesja poprawkowa czyli początek listopada.
-
andy
- Ekspert

Wszyscy, którzy zostali przeoczeni z mojej winy publicznie przeproszę na forum.
Pozostałych informuję, że prace miały być dostarczone ostatecznie "w jednym kawałku" najlepiej. Tj. nie na kilku nośnikach + maile.
Innym powodem, nawet jeśli praca była podpisana mogło być uszkodzenie nośnika, jeszcze innym brak info o topicach, newsach, hasłach do encyklopedii.
Proszę się nie stresować, niestety nie będę mógł pozostałym w Warszawie w tym tygodiu niczego wyjaśnić bowiem dzisiaj w nocy dojeżdzam do Zakopanego w celu realizacji filmów dokumentalnych na prośbę Artura.
Spotkamy się po Wsztstkich Świętych i na spokojnie zweryfikujemy wszystkie prace, których autorzy / autorki nie mają info o ocenach. Powtrzam: jeśli cokolwiek stało się z powodu mojej pomyłki przepraszam. Jeśli nie to pragnę nadmienić, że wiele prac było dostarczanych w różnych terminach i miejscach. Nie dostałem prawie żadnej odpowiedzi na maile, kiedy pisałem o wadach itp. newsów.
Proszę o cierpliwość, proszę się nie niepokoić. Wracam we wtorek 2/lisopada. Poinforumuję wówczas o terminach specjalnych terminów dla zainteresowanych.

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 13 gru (wt) 2005, 00:16:42
Rosalindo może tu?

-
andy
- Ekspert

andy pisze:Generalnie poziom Waszych prac był niezły, tak więc sprawdzanie ich było (zasadniczo) pełne doznań estetycznych
Ale są też poważne problemy:
a) mimo setek dosłownie próśb, apeli itp. wiele prac jest niepodpisanych, albo podpisanych a stylu recepty lekarskiej; nawet komisyjnie nie dało się ustalić tożsamości autorów / autorek,
b) niektórzy oddawali zamiast w całości pracę na kilku nośnikach, co sprawia pewne kłopoty,
c) niewiele (statystycznie) robiliście sobie z terminów składania prac,
d) kilka nośników (CD / dyskietki) było uszkodzonych.
(w przyszłości będę wdzięczny, jeśli prace wręczane mi będą np. w czytelni, w sekretariacie a nie kiedy kupuję kawę z automatu albo mijając się w drzwiach wejściowych)
Sprawdziłbym wszystkie prace i w tempie szybszym, ale współczynnik chaosu był zbyt wysoki.
Oto lista osobo i oceny:
Joanna Baranowska 6
Maciej Błażejewski 4
Jaoanna Czerwińska 5
Weronika Dziewit 3
Piotr Gamdzyk 6
Ewa Jaworska 4
Mikołaj Kalina 6
Mikołaj Katus 6
Grzegorz Kulpa 5
Magdalena Leszczyńka 5
Katarzyna Okraszewska 5
Magdalena Regnowska 6
Łukasz Rzepecki 4
Jacek Smolarz 6
Małgorzata Sobianowska 5
Justyna Śmigasiewicz 6
Julia Świderska 5
Monika Witkowska 6
Maja Wójcik 3
Osoby, których nie ma na liście są autorkami / autorami prac niepodpisanych albo podpisanych inaczej

lub tych, którzy prac nie oddali.
UWAGA:
Każdy /a autor / autorka ma prawo do wyczerpujących informacji n/t ocen, kryteriów. Po wyjazdach ustale w tym celu dyżury dla zainteresowanych.
Gratuluję wszystkim, którzy wykazali się ogromną kreatywnością i dużymi umiejętnościami. Pozostali niech nie tracą - że tak to ujmę - nadziei. Za rok znów będziecie mieć warsztaty internetowe. Wówczas poziom Waszych prac może być o niebo lepszy. Poza tym właściwie oceny nie są aż tak ważne jak to, w jaki sposób będziecie rozwijali Wasze prace, strony internetowe. Prosze pozwolic mi przypomniec, że strona, która nie jest aktualizowana i rozwijana szybko staje się bezwartościową przestrzenią wirtualną.
Kontynuując tym razem ekspresowe tempo po moim łozdrowieniu wyjaśniania skomplikowanej wielce materii dotyczącej warsztatów internetowych odkurzę post, w którym kupę czasu temu podałem do wiadomości publicznej oceny prach internetowych. Ale wymieniłem także powody braku ocen pozostałych projektów.
Prosze jeszcze raz rzucic okiem.