!!!Polskie Laury!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
i masz babo placek :
Władze Światowej Federacji Siatkówki (FIVB) podjęły decyzję w sprawie przyznania "dzikiej karty" w finale Ligi Światowej, który rozegrany zostanie w dniach 23-27 sierpnia w Moskwie.
Prezes FIVB Ruben Acosta uznał, że w finale wystąpią Włosi.
mo to nasi sobie juz nie pograją.
zawsze nas malutkich i biednych w konia zrobią
Władze Światowej Federacji Siatkówki (FIVB) podjęły decyzję w sprawie przyznania "dzikiej karty" w finale Ligi Światowej, który rozegrany zostanie w dniach 23-27 sierpnia w Moskwie.
Prezes FIVB Ruben Acosta uznał, że w finale wystąpią Włosi.
mo to nasi sobie juz nie pograją.
zawsze nas malutkich i biednych w konia zrobią
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Acosta dal wyraznie do zrozumienia ze dostaja dzika karte za zaslugi. Bo graja w Lidze Swiatowej od poczatku. Sa na drugim miejscu w swiatowym rankingu. A do tego zespol bardzo utytulowany. Mistrzowie, wicemistrzowie swiata, olimpijscy. Dodajmy do tego ze maja najlepsza lige na swiecie i to ze maja bardzo mocna pozycje we wladzach... itd itp
Moim zdaniem najbardziej na ta dzika karte zasluzyli Kubanczycy. Zreszta w koncu to Liga Swiatowa a nie Europejska
A finale reszte swiata beda reprezentowac tylko Brazylijczycy
Moim zdaniem najbardziej na ta dzika karte zasluzyli Kubanczycy. Zreszta w koncu to Liga Swiatowa a nie Europejska

-
- Loża WSR
i zamykając temat o dzikiej karcie, cytat z Przeglądu Sportowego:
Już przed trzema tygodniami mój włoski menedżer opowiadał mi, że działacze tamtejszej federacji głośno i bez ogródek informowali wszystkich, że dzika karta trafi w ich ręce – powiedział „Przeglądowi Sportowemu” Sebastian Świderski.
Ale to nie koniec. Włosi jadąc na mecze ostatniego weekendu do Moskwy, zarezerwowali powrotne bilety na 29 sierpnia, a trener Montali zabrał ze sobą Alberto Cisollę, który leczył niedawno kontuzję i przeciwko Rosji nie zagrał. Lekarze twierdzą jednak, że do środy będzie już zdolny do gry. A właśnie w środę rozpoczyna się turniej finałowy…
i tak ,, lepsi " grają dalej
Już przed trzema tygodniami mój włoski menedżer opowiadał mi, że działacze tamtejszej federacji głośno i bez ogródek informowali wszystkich, że dzika karta trafi w ich ręce – powiedział „Przeglądowi Sportowemu” Sebastian Świderski.
Ale to nie koniec. Włosi jadąc na mecze ostatniego weekendu do Moskwy, zarezerwowali powrotne bilety na 29 sierpnia, a trener Montali zabrał ze sobą Alberto Cisollę, który leczył niedawno kontuzję i przeciwko Rosji nie zagrał. Lekarze twierdzą jednak, że do środy będzie już zdolny do gry. A właśnie w środę rozpoczyna się turniej finałowy…
i tak ,, lepsi " grają dalej

-
- WSR Guru