Chwile kończącego się lata (zdjęcia!)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Trzeba używać CZEGOKOLWIEK innego niż produkty Microsoftu, poza tym nie używa neostrady. Mnie tam wszystko śmiga. A fotki są .... reklamowe. Szcze4gólnie ta szyszka, typowa reklama odświeżaczy do kibla.Wladzio pisze:Eee tam, po pierwsze należy używać Opery zamiast Explorer'a. Po drugie, można zamieszczać linki, jak powiedziała Magdusia, i komentarze do nich. I będzie dobrze. A że temat bezsensowny - być może, ale zdjęć na tym forum nie jest zbyt wiele, to fakt.Kali pisze:no bo jak będzie się tworzyć inne tematy tego typu to wiadomo że nic się nie będzie działo kolejny bezsensowny topik w którym zdjęcia otwierają się faktycznie godzinę nie chce mi się czekać
-
- Nowy(a)
Czyli używasz Linuxa w tej chwili? Czy Maca z jego MacOSem?CASE pisze:Trzeba używać CZEGOKOLWIEK innego niż produkty Microsoftu, poza tym nie używa neostrady. Mnie tam wszystko śmiga. A fotki są .... reklamowe. Szcze4gólnie ta szyszka, typowa reklama odświeżaczy do kibla.

A że fotki są reklamowe to chyba odpowiada nazwie tego, pozwolę sobie powiedzieć, portalu