Do wszystkich nowych :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
no coz jesli chodzi o lubienie forow to bywa roznie...
ja np kiedys nie lubilam a pozniej polubilam
ale ostatnio nasze wsrforum przestaje mnie bawic bo nie ma zadnych konkretnych tematow...
oczywiscie ja zadnego nie wymysle
ale chetnie sie podlacze do jakiejs ciekawej i w miare mozliwosci nie wyjetej z kosmosu dyskusji
cheers
ja np kiedys nie lubilam a pozniej polubilam

oczywiscie ja zadnego nie wymysle

cheers
-
- Bywalec
jest baaardzo dużo tematów, często starych, zapomnianych, bo nikt ich nie rozkręcił na dobre, ale reaktywacja się nie powiodła. w zeszłym roku bawiłam się w szukanie starych (dawno założonych), ciekawych tematów, po mnie był może jeden, dwa posty, czasem żaden i koniec, temat wygasł.
a może ludzie są leniwi i nawet pisanie na forum, to za dużo roboty?
a może ludzie są leniwi i nawet pisanie na forum, to za dużo roboty?
-
- Loża WSR
Nie wiem czy to kwestia lenistwa, czasem zapewne wolny czas i dostęp do internetu też tu gra pewną role. Dodatkowo 'konktretne tematy' wymagają jakiegoś większego poświęcenia, czasem właśnie czasu a czasem zwyczajnie nazwijmy to zaangazowania intelektualnego.
W centrum zainteresowania większości - jak powszechnie przyjeło się zresztą uważać - leżą tematy "łatwe, miłe i przyjemne"; najlepiej takie w których nie można się narazić na wyrażną krytyke swoich treści czy też poglądów. Ja czasem pozwalam sobie grać role "adwokata diabła" by pomagać jakoś temat rozkręcać; bez względu na to że np. dla niektórych staje się swoistym "polemicznym ślepcem".
Miewałem już sam różne pomysły które po pewnym czasie porzucałem, z uwagi iż np. nie widziałem celowości by takowe przeprowadzać. Pisany chociażny kiedyś "Pamiętnik młodego Toma Cadila Ombre'Vivre" miał być swoistym wyznacznikiem dla celowości tworzenia projektu w którym to na treść, wydarzenia itd mieli mieć wpływ forumowicze. Jednak w sytuacji gdy temat posiada 2979 wyświetleń a w przynależnej mu ankiecie słownie nikt nie zabrał glosu. Sama ankieta pokazała iż tylko 5 osob postanowiło w niej wziąć udział, a tylko dwie wybralo opcje "Świetne, czekam na następne takie rzeczy".
W centrum zainteresowania większości - jak powszechnie przyjeło się zresztą uważać - leżą tematy "łatwe, miłe i przyjemne"; najlepiej takie w których nie można się narazić na wyrażną krytyke swoich treści czy też poglądów. Ja czasem pozwalam sobie grać role "adwokata diabła" by pomagać jakoś temat rozkręcać; bez względu na to że np. dla niektórych staje się swoistym "polemicznym ślepcem".
Miewałem już sam różne pomysły które po pewnym czasie porzucałem, z uwagi iż np. nie widziałem celowości by takowe przeprowadzać. Pisany chociażny kiedyś "Pamiętnik młodego Toma Cadila Ombre'Vivre" miał być swoistym wyznacznikiem dla celowości tworzenia projektu w którym to na treść, wydarzenia itd mieli mieć wpływ forumowicze. Jednak w sytuacji gdy temat posiada 2979 wyświetleń a w przynależnej mu ankiecie słownie nikt nie zabrał glosu. Sama ankieta pokazała iż tylko 5 osob postanowiło w niej wziąć udział, a tylko dwie wybralo opcje "Świetne, czekam na następne takie rzeczy".
-
- Początkujący(a)
nie ktorzy nie maja czasu jeszczedis pisze: a może ludzie są leniwi i nawet pisanie na forum, to za dużo roboty?

moze i sa moze i nie

ogolnie rzecz ladnie ujmujac jest za duzy haos jak ktos ladnie zauwazyl wnerwiaja mnie loobowane tematy. jeden drugi trzeci ale po czemu takie same!

o bosze ale sie rozpisalem <szok>
-
- Loża WSR
Jaguar : polecam zatem odwiedzić świecący pustką temat Sympatycy gadów i egzotycznych zwierząt łaczcie się:] i być może go rozkręcić 

-
- Czasami coś napisze
Nie widze problemu, forum albo sie lubi albo nie, kazde rzadzi się podobnymi prawami, czy jest kameralne na kilka użytkowników czy wielki ul na kilka tysięcy os. piszących po kilkadziesiąt postów rocznie. Wszędzie jest promowanie tematów "osobistych", kontrowersyjnych i typu codziennego, wiadomo że tematy "dzisiaj jadłem na śniadanie" lub "Kaśka ma wąsy" będą rosły jak brzuchy piwoszy.
Jednak to przesada że tu ciężko się odnaleźć. Trochę na początku trzeba pogłówkować ale znajdzie się odpowiednie miejsce na temat. Tylko czasem pustka wieje. :> Zatem czytać pisać nie jęczeć.
Jednak to przesada że tu ciężko się odnaleźć. Trochę na początku trzeba pogłówkować ale znajdzie się odpowiednie miejsce na temat. Tylko czasem pustka wieje. :> Zatem czytać pisać nie jęczeć.
-
- Początkujący(a)
nie przesada! wiec nie wszedzie sa promowane tematy osobiste. bo sa fora o scislej tematyce. spotykasz ludzi ktorzy interesuja sie jednym tematem maja bzika na jednym punkcie to odrazu inna jest rozmowa. a jak piszesz o dupie maryni to zazwyczaj mozesz znalesc takiego posta pozniej w smietniku . gdzie jest miejsce tego typu tematow.
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- WSR Guru